Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Μου έδωσαν 5.000 ευρώ για πέντε ατάκες»

Ακούσαμε Τηλεόραση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος μισθός που έχει πάρει από το θέατρο.

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Μου έδωσαν 5.000 ευρώ για πέντε ατάκες»

Είναι ένας ηθοποιός που δεν πληρώθηκε όσο άξιζε, αφού λάμβανε μόνο τα χρήματα που του έδιναν χωρίς να απαιτεί περισσότερα.

-Το θέατρο σ’ έχει ανταμείψει καλά οικονομικά, συγκριτικά με τη δουλειά και τις συνεργασίες που έχεις κάνει;

«Είμαι πολύ χορτασμένος ηθοποιός. Έχω ευτυχίσει να δουλέψω με όλο τον κόσμο, με τους παλιούς, τους καινούργιους, με άγνωστα παιδιά και με μεγάλους πρωταγωνιστές. Όμως, είμαι ένας ηθοποιός που ποτέ δεν πληρώθηκα όσο άξιζα, αυτό μου λένε πολλοί. Πληρωνόμουν πάντα με ό,τι μου έδιναν, ποτέ δε διεκδίκησα κάτι πιο πολύ».

-Γιατί το έκανες αυτό;

«Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Είμαι σαν μυρμήγκι, κι έλεγα πάντα: “Δεν πειράζει, αφού το θέατρο θέλει να μου δώσει τόσα, εγώ θα κάνω μεταγλώττιση, τηλεόραση, κινηματογράφο, να βγάζω από εκεί χρήματα”, κι έβγαλα λεφτά. Έχω περιούσια από το θέατρο, από καμία άλλη δουλειά, όχι από τους δικούς μου. Έτσι μπόρεσα, με την οργάνωση που είχα, να περνάω πολύ καλά και να βοηθάω και τους φίλους μου. Δεν ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση».

-Ποιος είναι ο μεγαλύτεροι μισθός που έχεις πάρει στο θέατρο;

«Ο μεγαλύτερος μισθός που έχω πάρει στο θέατρο, είναι γύρω στα 1.700 ευρώ και να τα υπολογίσει όλα μέσα, άρα είναι λιγότερα, αφού δεν παίρναμε τις πρόβες. Στην τηλεόραση μόνο σε 1-2 περιπτώσεις, που έκανα κάτι γκεστ, τα οποία δεν ήθελα να κάνω, μου έδωσαν αρκετά λεφτά και τα έκανα. Το πιο χαρακτηριστικό ήταν στην “Νταντά”, που έπαιξα ένα μικρό γκεστ κι επειδή δεν ήθελα να κάνω άλλους γκέι ρόλους, μου έδωσαν 5.000 ευρώ για 5 ατάκες και βεβαίως δέχτηκα, γιατί θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου. Τώρα στα σίριαλ δεν παίρνω, ούτε το 1/10. Γύρω στα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *