• Σα. Ιαν 23rd, 2021

Τραϊάνα Ανανία για Nomads: «Νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μαλα…ένη! Κλείστε το αυτό τώρα!»

ByΠερις

Αυγ 26, 2020

Home / Ψυχαγωγία / Τραϊάνα Ανανία για Nomads: «Νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μαλα…ένη! Κλείστε το αυτό τώρα!»
Τραϊάνα Ανανία για Nomads: «Νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μαλα…ένη! Κλείστε το αυτό τώρα!»
Τετάρτη, 26.8.2020, 13:14
Zappit@ZAPPIT_

Η Τραιάνα Ανανία μίλησε έξω από τα δόντια… λίγο πιο έξω από το επιτρεπόμενο και έκανε και παρατήρηση στους παρουσιαστές.

Καλεσμένη στο Καλοκαίρι #not, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για πολλά. Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο Nomads, η ίδια δεν κρατήθηκε…

«Από το Nomads κέρδισα ότι είδα πόσο καλός άνθρωπος είμαι. Βγαίνοντας από εκεί είδα ότι εγώ μέσα σε μια ομάδα, σε ένα κοινωνικό σύνολο, πάντα θα είμαι η θεραπεύτρια, η βοηθός και δεν το έκανα από ανάγκη να υπάρχω μέσα στην ομάδα, το έκανα εντελώς ψυχικά και συμπονετικά στους γύρω μου. Όταν βγήκα από εκεί, είδα αυτό για μένα που δεν το ήξερα. Γιατί κι εγώ με νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μαλα…ένη, ότι το παίζω έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ είχα μπερδευτεί από μένα», είπε.

Και κάπου εκεί έπεσε και το βίντεο με το περίφημο τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η Τραϊάνα Ανανία όταν το είδε έκανε μια αποκάλυψη, αλλά αντέδρασε και στην προβολή του.

«Πάνε 5 χρόνια από το τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Εκείνη τη βραδιά ήμουν πτώμα, ήμουν μετά το γύρισμα στους Συμμαθητές, είχε πάει 2 το βράδυ… Να σας πω την αλήθεια γι’ αυτή την εκπομπή, ήθελα να τραγουδήσω, δεν με άφησαν να τραγουδήσω και λέω έτσι είστε…

Καλά, κλείστε το αυτό τώρα! Το μπουζούκι πρωινιάτικα! Να μην το ακούω τουλάχιστον. Όταν μιλάω για τα τραγούδια μου, δεν μπορώ να ακούω άλλο τραγούδι», είπε ενοχλημένη η Τραϊάνα Ανανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *