Έλα στη θέση μου: Νέα επεισόδια με… γάμο για τη Ρενάτα; (pics)

Σχέσεις Τηλεόραση

Η σειρά “Έλα στη θέση μου” έρχεται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, με τις ζωές των πρωταγωνιστών να αλλάζουν ριζικά. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του TV24 η Ρενάτα θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο με την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά με τον Μάρκο Σοφοκλέους να βρίσκεται στο πλευρό της.

Έλα στη θέση μου: Νέα επεισόδια με… γάμο για τη Ρενάτα; (pics)

Τα πάνω – κάτω φέρνει η νέα σεζόν, αφού η καθημερινή σειρά του Alpha επιστρέφει γεμάτη εκπλήξεις.

Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα, την επανασύνδεση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, όμως όπως φάνηκε από τα τε­λευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να έχει αυτή τη διάθεση. Τι και αν η αρχή της σεζόν που πέρασε τους βρήκε μαζί, ερωτευμένους και πάνω απ’ όλα παντρεμένους; Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορε­τική και μάλιστα χρωματίστηκε με… μίσος από την πλευρά του-Αχιλλέα. Το μέλλον τους λοιπόν, αυτό που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο, θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τους ίδιους και για τη σχέση τους, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Η Ρενάτα ήταν η πρώτη που πήρε απο­φάσεις για τη ζωή της και άφησε να εισβάλει σε αυτή ένας νέος άντρας, ο Μάρκος Σοφοκλέους. Το εν λόγω ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά και δεν αποκλείεται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Αχιλλέας που δεν περιμένει τέ­τοια εξέλιξη, θα απογοητευτεί οικτρό από την από­φαση της πρώην αγαπημένης του, όμως σύντο­μα θα αλλάξει και εκείνος ρότα στη ζωή του, αφού πρώτα βάλει όλο του το… ταλέντο προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση τους, ή αλλιώς θα φέρει περισσότερα προβλήματα στον Μάρκο και τη Ρενάτα. Έτσι. τα προβλήματα στη ζωή του νέου ζευ­γαριού δεν θα λείψουν, κυρίως λόγω των… μυστι­κών που έχει ο Μάρκος από τη Ρενάτα. Μπορεί να πιστεύει πως κάνει το καλύτερο που μπορεί για…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *