• Κυ. Νοέ 29th, 2020

Απίστευτη ανάρτηση Τσάκα για Big Brother – Έντονες αντιδράσεις

ByΠερις

Σεπ 1, 2020

Home / Ψυχαγωγία / Απίστευτη ανάρτηση Τσάκα για Big Brother – Έντονες αντιδράσεις
Απίστευτη ανάρτηση Τσάκα για Big Brother – Έντονες αντιδράσεις
Τρίτη, 1.9.2020, 10:53
Zappit@ZAPPIT_

“Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί” σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Με απίστευτο τρόπο σχολίασε την επιλογή των συμμετεχόντων στο Big Brother ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας), ο πρώτος νικητής του reality το μακρινό 2001. Ο ίδιος με έντονο ύφος και με μία ανάρτηση που μόνο ανοιχτή προς την διαφορετικότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, εξέφρασε την απορία του για το ποιος θα είναι ο αποδέκτης όλων αυτών των επιλογών.

Η σχετική ανάρτηση σχολιάστηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι #NOT με τους παρουσιαστές να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι τραγική και απαράδεκτη.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο.»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Πάμε στο επόμενο θέμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *