Γκουντάρας – Κάκκαβα: Δάκρυσαν αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι #Not

Τηλεόραση

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Όπως είχαμε πει όταν ξεκινούσαμε αυτή την τηλεοπτική περιπέτεια, θα περνούσαμε μαζί ένα δύσκολο, περίεργο, παράξενο καλοκαίρι και δώσαμε μια υπόσχεση από την αρχή ότι θα προσπαθήσουμε όσο και για εμάς να μην είναι εύκολο, να κάνουμε το καλοκαίρι αυτό καλύτερο και πιο ευχάριστο για τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές και ήταν πολλοί φέτος.

Γκουντάρας – Κάκκαβα: Δάκρυσαν αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι #Not

Για τους ανθρώπους που θα ήταν σπίτι τους για χίλιους δύο λόγους και νομίζω σε ένα βαθμό μικρό – μεγάλο τα καταφέραμε και αυτό το εισπράξαμε όλοι μας από τα μηνύματά σας, όχι μόνο στα social media, αλλά και στο δρόμο. Το κορίτσι μου εδώ βίωσε μια κατάσταση που δεν είχε ξανά βιώσει και όλο αυτό που έζησε και δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Εγώ της βγάζω το καπέλο και τα κατάφερε για άλλη μια φορά ακόμα και με έκανε περήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω το Open, τον Θέμη Μάλλη, τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη και τον Ετεοκλή που μας χάρισε αυτή τη συντροφιά την τηλεοπτική όλο αυτό το δίμηνο που περάσαμε παρέα και το ζήσαμε και το βιώσαμε στο έπακρον. Με τα καλά, τα κακά, τα άσχημα, τα νεύρα, τις χαρές, τις λύπες. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είστε εδώ, μέσα από την καρδιά. Πρώτα ο θεός θα τα πούμε τον χειμώνα.».

Και η Ναταλία Κάκκαβα με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή είπε: «Είναι πολύ συγκινητικό να περπατάς στο δρόμο και να έρχονται να σου μιλάνε, αυτό το εισπράξαμε πάρα πολύ έντονα. Ήταν σύντομο το τηλεοπτικό μας αυτό ταξίδι, παρότι όμως σύντομο είχε πολλά έντονα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια στο μακιγιάζ, εσάς όλους που ήσασταν γλυκύτατοι.

Εσάς παιδιά που είχαμε την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να σας γνωρίσουμε, με το καλό ο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *