Η Έλενα Ακρίτα γράφει γράμμα στον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ακούσαμε Τηλεόραση Φήμες

«Είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία. Τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιον άνθρωπο και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι όταν ξαναπαιχτεί αυτό το επεισόδιο να υπάρχει μία σήμανση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί αντιμετώπισα με αστειάκια τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου.»

“Εγώ κύριε Σεφερλή θα είμαι παρούσα στο ραντεβού μας στα δικαστήρια. Θα είμαι παρούσα για να πω, αυτά που σάς γράφω εδώ τώρα. Να τα πω στους δικαστές…”, γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα και ο Μάρκος Σεφερλής θα συναντηθούν στα δικαστήρια. Πριν από εκείνη τη συνάντηση, όμως, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας γράφει στον ηθοποιό ένα γράμμα. Αφορμή είναι όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή φλΕΡΤ για την ομοφυλοφιλία και ειδικότερα, η συγγνώμη που ζήτησε για ένα επεισόδιο του Παρά Πέντε στο οποίο ακούγονται τρανσφοβικά αστεία».

Home / Showbiz / Η Έλενα Ακρίτα γράφει γράμμα στον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή τον Γιώργο Καπουτζίδη
Η Έλενα Ακρίτα γράφει γράμμα στον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή τον Γιώργο Καπουτζίδη
Τρίτη, 8.9.2020, 16:42
Zappit@ZAPPIT_

Το γράμμα που έγραψε η Έλενα Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook για τον Μάρκο Σεφερλή

Αγαπητέ κύριε Σεφερλή, #ακολουθει_τεντόπανοΟ Γιωργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη ζήτησε συγγνώμη από…
Julkaissut Elena Akrita Tiistaina 8. syyskuuta 2020

Αγαπητέ κύριε Σεφερλή, #ακολουθει_τεντόπανο

Ο Γιωργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για ένα επεισόδιο του ‘Παρά πέντε’. Είπε επί λέξει:

«Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου.»
Καταλάβατε τώρα τι προσπαθώ να πω τόσον καιρό, κύριε Σεφερλή; Καταλάβατε τώρα γιατί δεν στέκει το επιχείρημα σας πως κι εσείς σατιρίζετε ό,τι σατίριζαν και οι πάλαι ποτέ ελληνικές ταινίες; Αυτές με τους ομοφυλοφιλους,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *