Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της

Τηλεόραση

Home / Ψυχαγωγία / Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της
Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της
Τρίτη, 15.9.2020, 13:22
Zappit@ZAPPIT_

“Ό,τι ασχολήθηκα με το θέατρο η μαμά μου “φταίει”, με πήγαινε στο θέατρο από πέντε χρονών” ανέφερε βουρκωμένη η Σοφία Βογιατζάκη

Σε νέα ενότητα του Ευτυχείτε φιλοξένησαν την Σοφία Βογιατζάκη και η ψυχολόγος κι αριθμολόγος Μαρία Ζώη επισκέφθηκε την αγαπημένη ηθοποιό στο σπίτι της για να της αποκαλύψει το παρόν και το μέλλον της ζωής της. Όσο προχωρούσε η συζήτηση και πήγαινε σε πιο προσωπικά ζητήματα, η Σοφία δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα με την αναφορά στην απώλεια της μητέρας της.

Η Σοφία Βογιατζάκη ανέφερε: «Η μανούλα σε αυτήν χρωστώ τα πάντα κι όλες οι αρχές είναι από εκεί. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Μου έχει πει ένας κολλητός μου για την μαμά μου ότι ήταν τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δεν μπορούσες να μην την αγαπάς. Με όποιον έβλεπε και συναντούσε. Ό,τι ασχολήθηκα με το θέατρο η μαμά μου «φταίει», με πήγαινε στο θέατρο από πέντε χρονών. Το αγαπούσε πολύ και με πίστευε πολύ. Δεν μου είπε ποτέ μην κάνεις αυτό, ότι θέλεις εσύ θα κάνεις, ότι σου λέει το μέσα σου. Ακόμα και για τις κακίες κι ανθρώπους που δεν μου φέρονταν καλά, μου έλεγε δεν πειράζει, εσύ θα τους αγαπάς. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο γιατί είχα αυτήν την μαμά.»

Μία πολύ τρυφερή και συγκινητική εξομολόγηση από την Σοφία Βογιατζάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *