Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η φωτογραφία που ανέβασε ο γιος τους από το 1984

Ακούσαμε

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Μια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ από το μακρινό 1984 ανέβασε σήμερα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του.

View this post on Instagram

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο “Εκπαιδεύοντας την Ρίτα” και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη.

Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Sep 16, 2020 at 3:45am PDT

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ…

Οι παλιές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη πάντα μας “ταξιδεύουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *