Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έδωσε spoiler για την 8η χρονιά της «Μουρμούρας»

Τηλεόραση

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραμένει στη Μουρμούρα, έτοιμος για νέες περιπέτειες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς,μίλησε στο MYtv για τη νέα σεζόν, αλλά και τις εξελίξεις στο ρόλο του, ως Άγγελος.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έδωσε spoiler για την 8η χρονιά της «Μουρμούρας»

Πως αισθάνθηκες όταν σου ανακοίνωσαν πως η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παίρνει το πράσινο φως για 8η χρονιά;

Η Μουρμούρα έρχεται με νέες εκπλήξεις

Η συζήτηση αυτή, για τη συνέχεια της σειράς τη νέα σεζόν, έγινε εν μέσω καραντίνας. Επειδή γενικότερα τα καλλιτεχνι­κά επαγγέλματα με τον κορονοϊό και την περίοδο της καραντίνας ήταν κάπως αβέβαια, νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ευχάριστο νέο ότι θα υπάρχει δουλειά αλλά και που θα συνεχίσουμε μια δουλειά που αγαπάμε πάρα πολύ. Οπότε, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που συνέβη κάτι τέτοιο.

Εκείνη την περίοδο και μέχρι να σου ανακοινωθεί η συνέχεια της «Μουρμούρας» ένιωσες αβεβαιότητα και άγχος;

Ναι, δεν ήξερες πώς θα εξελιχθεί ο κορονοϊός, δεν ήξερες πόσο διάστη­μα θα κρατήσει η καραντίνα και δεν ήξερες άμα θα ξαναβγείς στο επάγ­γελμα ή όχι. Όσο περνούσε ο καιρός, το μέλλον μας έμοιαζε όλο και πιο αβέβαιο, οπότε η συνέχεια της σειράς ήταν ένα πολύ ευτυχές γεγονός.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει τους τηλεθεατές να αγαπούν τη σειρά όλα αυτά τα χρόνια προβολής της;

Πολύς κόσμος ταυτίζεται γιατί βάζει τον εαυτό του στη θέση των ρό­λων. Η «Μουρμούρα» πιάνει όλη την γκάμα ανθρώπινων ζευγαριών, ηλικιακά τουλάχιστον, και με τη μυθοπλασία που υπάρχει βάζει ένα κλικ υπερβολής, όπου εκεί βρίσκεται και το κωμικό στοιχείο. Νομίζω ότι εί­ναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθείς τη σειρά. Είναι ψυχαγωγικό σί­ριαλ χωρίς να είναι προσβλητικό για αυτόν που το παρακολουθεί. Είναι η υπερβολή της πραγματικότητας και όταν μιλάμε για πραγματικότητα πιο εύκολα μπορεί να ταυτιστεί κάποιος και να το δει.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Μαρία Χάνου;

Με τη Μαρία είμαστε τρομερά χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί.’Εχουν περάσει τρία χρόνια,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *