Ήλιος: Το τελεσίγραφο της Αλίκης στον Φίλιππο: «Ή τη Λήδα ή εμένα» (Photos)

Ακούσαμε Σχέσεις Τηλεόραση

Σύμφωνα με το my tv, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος», η Αλίκη χάνει την ψυχραιμία της και βάζει τελεσίγραφο στον άντρα της…

Ήλιος: Το τελεσίγραφο της Αλίκης στον Φίλιππο: «Ή τη Λήδα ή εμένα» (Photos)

Ήλιος: Ο γάμος της Αλίκης και του Φίλιππου περνάει σοβαρή κρίση και εκείνη είναι βέβαιη πως ευθύνεται για αυτό η Λήδα.

Η Αλίκη έχει δημιουργήσει μία όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια μαζί με τον Φίλιππο και τα δύο παιδιά τους. Όμως η ηρεμία και η ευτυχία στη ζωή τους φαίνεται πως χάθηκε από όταν επέστρεψε η Λήδα στην Καβάλα.

Από εκείνη τη στιγμή, η Αλίκη τρέμει στην ιδέα πως ο σύζυγος της μπορεί να τρέφει ακόμα συναισθήματα για την πρώην αγαπημένη του μιας και γνωρίζει πως υπήρξε ο μεγάλος του έρωτας.

Παρ’ όλα αυτά, η ίδια προσπαθεί να δείχνει ψύχραιμη και για να μη χάσει τον άντρα της γίνεται διαλλακτική μαζί του σε ό,τι αφορά τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Λήδα.

Φαίνεται, όμως πως οι προσπάθειες που κάνει η Αλίκη δεν έχουν το αποτέλεσμα που εκείνη θέλει, μιας και μέρα με την ημέρα ο Φίλιππος απομακρύνεται από εκείνη. Ο γάμος του ζευγαριού περνάει την πρώτη μεγάλη κρίση και η Αλίκη δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς η κατάσταση φαίνεται πως ξεπερνά τα όρια της. Όλα ξεκινούν όταν η ίδια παίρνει την πρωτοβουλία και αποφασίζει να οργανώσει στο σπίτι τους ένα πάρτι, με στόχο να συμφιλιωθούν οι δύο οικογένειες.

Όπως είναι φυσικό, όταν φτάνει στο σπίτι η Λήδα με τον Πέτρο, υπάρχει αμηχανία αλλά όσο περνάει η ώρα το κλίμα μεταξύ όλων γίνεται καλύτερο.

Αυτό, όμως, αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά αφού η Λήδα έχει περίεργη συμπεριφορά. Η ξαφνική και ανεξήγητη στάση της τελευταίας και τα λόγια που λέει προκαλούν πολλά ερωτήματα αλλά και αμηχανία σε όλους. Τότε η Αλίκη δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *