Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν γίναμε ηθοποιοί για να πλουτίσουμε»

Ακούσαμε Τηλεόραση

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς είναι τα γυρίσματα μέσα στην πανδημία, πώς νιώθει που έχει δουλειά σε μια τέτοια περίοδο ενώ δηλώνει πως δεν έγινε ηθοποιός για να πλουτίσει.

Πόσο τυχερή νιώθεις που έχεις δουλειά φέτος στην τηλεόραση μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού;«Λέω δόξα τω Θεώ, γιατί δυστυχώς πολύ αξιόλογοι συνάδελφοί μου, μέσα στην πανδημία και με όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για το θέατρο, θα βρεθούν χωρίς δουλειά. Μετά το το τέλος της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» με προσέγγισαν αρκετοί παραγωγοί για δουλειά και είπα από μέσα μου όλο αυτός ο αγώνας με τα καθημερινά γυρίσματα σε μια δύσκολη σειρά όπως το «Γυναίκα χωρίς όνομα» δεν πήγε χαμένος. Εβγαλε καρπούς.

Οταν μου έδειξαν οι παραγωγοί του «Ηλιου» το τρέιλερ της σειράς που παίζεται στη Γαλλία, γιατί το σενάριο βασίζεται σε γαλλικό σίριαλ, μού άρεσε πάρα πολύ, γιατί είχε μια κινηματογραφική αισθητική. Παράλληλα, όταν είδα και τα επεισόδια κατάλαβα ότι έχει τέτοια ιδιαίτερη αστυνομική πλοκή που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές, καθώς κατάλαβα ότι ο κάθε ήρωας θα μπορούσε να ήταν ο δολοφόνος. Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του σίριαλ αναρωτιόμαστε, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς, μήπως ο ήρωάς μας έχει κάνει τον φόνο…»

Πώς είναι τα γυρίσματα μέσα στην πανδημία;«Κάνουμε συχνά τεστ και τρέχουμε καθημερινά έναν μαραθώνιο για να μην μας βρει ξανά μια νέα καραντίνα, πράγμα που απεύχομαι. Στο πρώτο lockdοwn όλα ήταν πρωτόγνωρα. Τώρα ξέρουμε τι μας περιμένει και οι περισσότεροι από εμάς, δεδομένου ότι δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε ένα κομπόδεμα, δεν θα αντέξουμε οικονομικά μια ακόμη καραντίνα και το βοήθημα του κράτους δεν αρκεί. Στην πρώτη καραντίνα επειδή δούλευα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς είχα ανάγκη από ξεκούραση.

Θυμάμαι ότι κοιμόμουν γύρω στις 14 ώρες την ημέρα και σηκωνόμουν μόνο για να φάω. Οταν ξεκουράστηκα, άρχισα να διαβάζω, να ακούω μουσική, να…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *