Μικρούτσικος: «Με την επιστροφή στην TV, είναι σαν να βγάζω τη γλώσσα στο χάρο»

Τηλεόραση

Ο Μίδας των αμοιβών της χρυσής εποχής της τηλεόρασης, ο γκουρού των ριάλιτι, μίλησε για τον λόγο που είπε «ναι» στο Big Brother και γιατί δεν ανέλαβε εξ ολοκλήρου την παρουσίαση του.

Μικρούτσικος: «Με την επιστροφή στην TV, είναι σαν να βγάζω τη γλώσσα στο χάρο»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος, υστέρα από περίπου δεκαπέντε χρονιά αποχής, γύρισε ξανά στα τηλεοπτικά ύδατα, μία επιστροφή που έχει διττό χαρακτήρα, καθώς χαιρετίζει την επιστροφή στη ζωή και παράλληλα σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση.

Γιατί είπατε «ναι» στο «Big Brother»

«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, όπου απέδρασα ή από τον παράδεισο ή από την κόλαση, δεν θυμάμαι πώς ήταν τα χρώματα και τα αρώματα, επειδή απέδρασα, λοιπόν, και είμαι ένας φυγάς ή μάλλον εκδιωχθείς του παραδείσου ή της κολάσεως, θεώρησα ότι είναι ιδιαίτερα προκλητικό έπειτα από τόσα χρόνια φυσιολογικής απουσίας ή αν θες ολοκλήρωσης της τηλεοπτικής μου πορείας να βγω ξανά στην τηλεόραση. Από τα πράγματα ποτέ δεν έφυγα, αν και από την άλλη δεν ήμουν και ποτέ. Αλλά στην τηλεόραση ήμουν, έφυγα και ξαφνικά ήρθε η πρόταση, με εμένα να έχω επιστρέψει από το γνωστό πουθενά. Έ, με το να εμφανιστώ στην τηλεόραση, είναι σαν να βγάζω τη γλώσσα στο χάρο. Έτσι για να το πω λαϊκά, ποιητικά. Πότε δεν κορόιδεψα τη ζωή. Τον άλλο κορόιδεψα, το χάρο, και είναι σαν να χαιρετίζω τη ζωή με ένα χιουμοριστικό τρόπο».

Είναι καρμικός ο «Μεγάλος Αδελφός»;

Έχει κάτι ιδιαίτερο αλλά όχι, δεν θα πω ότι είναι καρμικός. Απλώς είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν μεγάλης επιτυχίας σε παγκόσμιο επίπεδο. ‘Ύστερα από 20 χρόνια, εκ των οποίων τα μισά έχω σταματήσει και απέχω, συναντιόμαστε ξανά. Τάραξε τα τηλεοπτικά και κοινωνικά νερά του 2000 και σήμερα έρχεται με τη μορφή ριάλιτι νέας εποχής να έχει ίσως τη δυνατότητα να ταράξει ξανά αυτά τα στάσιμα τηλεοπτικά νερά. Είναι μια πρόκληση, είναι ένα στοίχημα,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *