• Τε. Μαΐ 12th, 2021

Έξαψη: Τ.Καμπίτση: Αποκαλύπτει το cast των ηθοποιών για τη νέα σειρά του MEGA!

ByΠερις

Νοέ 22, 2020

Μιλάει για την καινούργια τηλεοπτική σειρά που έρχεται στο MEGA, στα τέλη Νοεμβρίου!

Έξαψη: Τ.Καμπίτση: Αποκαλύπτει το cast των ηθοποιών για τη νέα σειρά του MEGA!

Από το 2016 οπότε είχατε γράψει το «Daddy cool» για τον ΑΝΤΙ, επιστρέφετε με νέο σενάριο και μάλιστα με ερωτικό αστυνομικό δράμα.

Έξαψη: Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε η γνωστή σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Τίνα Καμπίτση.

«Πράγματι και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό το είδος. Παίρνω το βάπτισμα του πυρός».

Τι σας ώθησε στη νέα αυτή τυπολογία;

Ο παραγωγός Σταύρος Καπελούζος. Μου είχε ζητήσει να γράψω μια τέτοιου ύφους σειρά το 2018. Έμεινα έκπληκτη, του λέω: “Μα εγώ γράφω ρομαντικές κωμωδίες”. Εκείνος όμως επέμεινε καθώς θεώρησε ότι… μπορώ να το κάνω. Ξεκίνησε τότε και καρποφόρησε τώρα. Όλα τα πράγματα θέλουν την ώρα τους. Ε, τώρα ήρθε π ώρα της “Έξαψης”».

Μιλάμε για ένα πρωτότυπο σενάριο. Δεν δίνεται πλέον εύκολα η ευκαιρία στους δημιουργούς να κάνουν κάτι ολοκαίνουριο. Στην ελληνική τηλεόραση κυριαρχούν οι διασκευές.

«Αν ο είναι ένα μεγάλο θέμα. Υπάρχουν πολύ καλά πρωτότυπα σενάρια και αξίζει κανείς να τους δώσει ευκαιρία. Προσωπικά, νιώθω πραγματικά ευγνώμων που ανήκω στο νέο πρόγραμμα του ΜEGΑ και χαίρομαι που το κανάλι στηρίζει τις πρωτότυπες ιδέες».

Μιλήστε μας για την υπόθεση της «Έξαψης».

«Είναι μια ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που συναντήθηκαν για να εκραγούν, αλλά η έκρηξη τους έκαψε τα σπίτια. Είναι μια σειρά με πολύ πάθος και χαρακτήρες που γίνονται έρμαια των συναισθημάτων και των παθών τους. Παρασύρονται από τη ζήλια, από το ανεξέλεγκτο ερωτικό πάθος και από την ανάγκη για εξουσία. Το παρελθόν ορίζει το “είναι” τους, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες τις επιλογές τους, ενώ το θάρρος της εκπλήρωσης των προσδοκιών είναι καθοριστικό για το μέλλον τους. Μπλέκονται σε ερωτικά και ταυτόχρονα αστυνομικά δράματα. Κι αυτό κάνει τις ζωές τους πολύπλοκες. Η “Έξαψη” φαίνεται αρχικά μια απλή καλοκαιρινή περιπέτεια, μια ιστορία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *