• Κυ. Ιαν 24th, 2021

Κόλαση για πρωταγωνιστή της Λάμψης! Το παράσιτο στον οργανισμό του και οι δύο μήνες νοσηλείας

ByΠερις

Ιαν 13, 2021

Ο ηθοποιός, ο οποίος επί χρόνια έμπαινε στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων μέσα από τα σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην ελ­ληνική τηλεόραση, έζη­σε πρόσφατα τη δική του κόλαση, χωρίς να το πά­ρει κανείς είδηση! Ούτε καν κάποιοι από τους συ­μπρωταγωνιστές του!

Κόλαση για πρωταγωνιστή της Λάμψης! Το παράσιτο στον οργανισμό του και οι δύο μήνες νοσηλείας

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του βίωσε ένας από τους πλέον εμβλημα­τικούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του Νίκου Φώσκολου, ο Γιώργος Βουτσίνος.

Ο θρυλικός αστυνό­μος Βούρβαχης της «Λάμ­ψης», ο ατρόμητος αστυνομικός της μικρής οθό­νης, που τα έβαζε με θε­ούς και δαίμονες, φλέρταρε με τον θάνατο!

Ένα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευ­τεί ο ηθοποιός δύο ολό­κληρους μήνες στο νο­σοκομείο, σε πολύ σοβα­ρή κατάσταση, με αποτέ­λεσμα ο ίδιος να φοβηθεί ακόμα και για τη ζωή του. «Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση. Οι δυο αυ­τοί μήνες ήταν για μένα μια κόλαση. Όλο το ια­τρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στ’ αλήθεια εί­χε συμβεί. Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χά­σει 17 κιλά» λέει ο… Γερμανός ταγματάρ­χης Βίντερμαν, τον οποίο υποδυόταν στη θρυλι­κή σειρά του Νίκου Φώ­σκολου «Άγνωστος πό­λεμος».

Οι ρόλοι

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που ήταν ο παλιότερος συνεργάτης του μεγάλου σκηνοθέτη για περισσότε­ρα από 40 χρόνια, ευτύχη­σε να ερμηνεύσει τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές του που άφησαν εποχή, όπως «Εν τούτω νίκα», «Πορφύρα και αίμα» και «Η λάμψη»!

Η εμπιστοσύνη του Νίκου Φώσκολου στο πρό­σωπο του ήταν τέτοια, που του έδωσε ακόμα και τη σκηνοθεσία επί πολλά χρόνια της σειράς «Κα­λημέρα ζωή», την οποία είχε αναλάβει μαζί με τη σύζυγο του Βάντα Καρακατσάνη.

Αν και ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε όλους τους ρόλους υποδυόταν τους σκληροτράχηλους ήρωες του Νίκου Φώσκο­λου,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *