• Πα. Μαρ 5th, 2021

Survivor: Εκτός εαυτού ο Πάνος Καλίδης! Ζήτησε να γκρεμιστεί η καλύβα του στην παραλία των Κόκκινων!

ByΠερις

Ιαν 26, 2021

Στο τέλος, ο Πάνος Καλίδης ζήτησε σαν χάρη από τον Γιώργο Λιανό να γκρεμίσει η παραγωγή την καλύβα της Κόκκινης Ομάδας που με τόσο κόπο έφτιαξε ο τραγουδιστής. Ο Γιώργος Λιανός απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αλλά έδωσε την δυνατότητα στον τραγουδιστή να επισκεφτεί εκείνος την καλύβα των Κόκκινων και να την καταστρέψει ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν με τον Τριαντάφυλλο που άνοιξε την συζήτηση και έδωσε… στεγνά τον Πάνο Καλίδη για το λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο σημείο που κοιμόταν παλαιότερα ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης.

Survivor: Εκτός εαυτού ο Πάνος Καλίδης! Ζήτησε να γκρεμιστεί η καλύβα του στην παραλία των Κόκκινων!

Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε «κλέφτη» τον τραγουδιστή και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο!

Αργότερα ο Γιώργος Λιανός απηύθυνε το λόγο στον Πάνο Καλίδη για να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες που του πρόσαψαν.

Ο Πάνος Καλίδης ακούγοντας όλες αυτές τις κατηγορίες, φανερά νευριασμένος βγήκε εκτός εαυτού και εξομολογήθηκε: «Ντροπή σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δεν είμαι κλέφτης, ποτέ δεν υπήρξα! Που ξέρετε ότι το λάδι είναι δικό μου;».

Από την άλλη ο Γιώργος Λιανός έριξε… λάδι στη φωτιά θυμίζοντας σε όλους το ρύζι που είχε κλέψει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ταραμπάνκο πριν από μερικά επεισόδια! Θέση πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς για το εν λόγω περιστατικό! Δείτε το παραπάνω απόσπασμα!

Μετά από ένα μικρό Συμβούλιο που έκανε η Κόκκινη ομάδα κατέληξαν στο ό,τι δεν επιθυμούν να πάει ο Πάνος Καλίδης και να καταστρέψει την καλύβα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *