Άνδρας που έπεσε σε καυτή πηγή για να σώσει τον σκύλο του υπέστη έναν από τους χειρότερους θανάτους που μπορεί να φανταστεί κανείς - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Άνδρας που έπεσε σε καυτή πηγή για να σώσει τον σκύλο του υπέστη έναν από τους χειρότερους θανάτους που μπορεί να φανταστεί κανείς

featured image


Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θα έκαναν τα πάντα για το κατοικίδιο τους αλλά ένας άτυχος άνδρας πλήρωσε βαρύ τίμημα όταν έσπευσε να σώσει έναν σκύλο.

Ο David Alan Kirwan και ο Ronald Ratliff ταξίδευαν στο πάρκο Yellowstone το 1981 με τον σκύλο του Ratliff,Moosie..

Περίπου στη 1 το μεσημέρι της 20ής Ιουλίου, ο σκύλος ξέφυγε από το ζευγάρι και βούτηξε σε μια θερμή πηγή. Το σκυλάκι είχε κάνει ένα τρομερό λάθος – καθώς η πηγή Celestine στην οποία είχε βουτήξει ήταν γνωστό ότι μπορεί να ζεσταθεί μέχρι και 200 βαθμούς Φαρενάιτ (93 βαθμούς Κελσίου). Με τον Moosie να ουρλιάζει από τον πόνο, ο Kirwan και ο Ratliff έσπευσαν να βοηθήσουν τον τρομοκρατημένο σκύλο.

Παρά τις εκκλήσεις άλλων επισκεπτών του πάρκου, ο Kirwan βούτηξε στο καυτό νερό που έβραζε για να ανασύρει το σκυλί του φίλου του.



Κολυμπώντας προς τον σκύλο, ο Kirwan προσπάθησε να τον βγάλει έξω, αλλά δεν τα κατάφερε. Εξαφανίστηκε κάτω από το νερό καθώς άφηνε τον Moosie, πριν επιστρέψει στην επιφάνεια και προσπαθήσει να ξεφύγει από την πηγή.

Όταν ο Ratliff έβγαλε τον φίλο του από το νερό, ανακάλυψαν ότι είχε υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα πόδια του.

Οι μάρτυρες φέρεται να άκουσαν τον Kirwan να μουρμουρίζει: «Αυτό ήταν ηλίθιο. Πόσο άσχημα είμαι; Ήταν μια βλακεία που έκανα».

Ο Kirwan είχε τυφλωθεί από τη θερμοκρασία, και αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Όταν κάποιος προσπάθησε να του βγάλει τα παπούτσια, το δέρμα του βγήκε μαζί με αυτά. Είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού του.

Ο Κίργουαν θα πέθαινε το επόμενο πρωί στο νοσοκομείο του Σολτ Λέικ Σίτι. Ο Moosie επίσης δεν επέζησε.

Οι θερμές πηγές στο Γέλοουστοουν είναι εξαιρετικά επικίνδυνες – μερικές από αυτές ζεσταίνονται μέχρι και 205 βαθμούς Φαρενάιτ (96 βαθμούς Κελσίου).





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...