3 εντελώς παράξενοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε μία εφημερίδα που σίγουρα δεν γνωρίζατε! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

3 εντελώς παράξενοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε μία εφημερίδα που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

Όπως λέει η παροιμία, δεν υπάρχει τίποτα παλαιότερο από τα χθεσινά νέα. Ωστόσο, η χθεσινή εφημερίδα μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί, όπως αποδεικνύουν οι τρεις ακόλουθες ιδέες …

1. Σουβέρ

Κόψτε ένα φύλλο εφημερίδας σε οκτώ λωρίδες και τυλίξτε το καθένα γύρω από ένα ξυλάκι για σουβλάκι.
Τώρα τυλίξτε μία από αυτές τις λωρίδες σε σχήμα σπιράλ με τη βοήθεια του ξύλου.
Κόψτε τις άλλες λωρίδες επάνω στο πρώτο σπιράλ και τυλίξτε τις λωρίδες της εφημερίδας μέχρι το σπιράλ που φτιάξατε να είναι είναι αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ως σουβέρ.

2. Εξουδετερώνει τις οσμές στα τάπερ

Για να απαλλαγείτε από τις κακές οσμές, κρατήστε απλά ένα κομμάτι εφημερίδας μέσα στο τάπερ για 24 ώρες. Εάν υπάρχουν γρατσουνιές στο πλαστικό, η υγρασία από τα τρόφιμα μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτά και να παράγει αυτές τις δυσάρεστες μυρωδιές. Η εφημερίδα απορροφά την υγρασία και εξουδετερώνει τις οσμές. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί και στα παπούτσια!

3. Σχεδιασμός νυχιών

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφημερίδα για να δημιουργήσετε κάποια ασυνήθιστα σχέδια νυχιών. Αρχικά, βυθίστε τα νωπά βαμμένα νύχια σας σε βότκα. Στη συνέχεια, πιέστε την εφημερίδα στα νύχια σας, προσέχοντας να μην χαλάσετε το χρώμα των νυχιών.
Αφαιρέστε το χαρτί και χρησιμοποιήστε άχρωμο βερνίκι νυχιών πάνω από το σχέδιο.
Ενώ οι έντυπες εφημερίδες έχουν μείνει πίσω  ολοένα και περισσότερο από τις  online εκδόσεις, αυτές οι συμβουλές ίσως σας κάνουν να επιστρέψετε σύντομα στο περίπτερο!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Credits: Cleverly.me

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com