32χρονη παρθένα που δεν έχει ούτε φιληθεί αποκαλύπτει γιατί είναι ακόμα μόνη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!! – kamarini.com
Γυναίκα Διάφορα Παράξενα

32χρονη παρθένα που δεν έχει ούτε φιληθεί αποκαλύπτει γιατί είναι ακόμα μόνη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!!

Μια 32χρονη γυναίκα αποκάλυψε ότι ποτέ της δεν έχει κάνει σεξ και ότι ποτέ δεν έχει φιληθεί- όμως αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπεται.

Η ανώνυμη γυναίκα, από την Αυστραλία, δήλωσε στο Mamamia ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι “κακό” με το να είναι ακόμα παρθένα, και δεν ανησυχεί καθόλου για τον αν αρέσει στους άλλους.

“Δεν ήταν μια συνειδητή επιλογή. Μου αρέσουν πολλοί άνθρωποι, αναμφισβήτητα θέλω να βρω έναν άνθρωπο να τον αγαπάω και να τον σέβομαι και αυτός να μου το ανταποδίδει.” έγραψε η γυναίκα.

Η γυναίκα ήθελε να το ξεκαθαρίσει ότι είχε και αυτή τις κατακτήσεις της, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Τότε γιατί είναι ακόμα μόνη;;

A woman has revealed that at 32 she has never had sex and still hasn't been kissed, but it's not something she's ashamed of (stock image)

Η νεαρή γυναίκα επίσης θέλει να μην την παραξηγήσουν νομίζοντας ότι είναι τόσο επιλεκτική. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι σε πολλές περιπτώσεις τύχαινε να ελκυόταν από άτομα τα οποία βρισκόταν σε σχέση, οπότε ανάγκαζε να θάψει τα συναισθήματα της.

” Επίσης δεν ήθελα να κάνω κάτι με κάποιον που δεν έβρισκα ελκυστικό. Σε πολλές περιπτώσεις πιθανόν να μπορούσα να “αναγκάσω” τον εαυτό μου να κάνει ένα μεθυσμένο φλερτ η one-night stand μόνο και μόνο για την εμπειρία, αλλά και μόνο η ιδέα αυτή με έκανε να νιώθω χάλια, και ακόμα με κάνει.”

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γνωρίσει τυχαίους ανθρώπους που της τράβηξαν την προσοχή σε μια καφετέρια η σε μια εκδήλωση, όμως τίποτα δεν προχώρησε παραπάνω.

'It wasn't a conscious decision. I, like many people, definitely want to find a person to love and respect who will reciprocate that,' she wrote (stock image)

Όσο για τους ανθρώπους που της αρέσουν στο κοινωνικό της κύκλο, είναι πολύ φοβισμένη να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματα της, καθώς φοβάται ότι θα τους κάνει να νιώσουν άβολα.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε δύο φίλους της ότι της αρέσουν και η πρώτη άρνηση είχε κακή επιρροή πάνω της. “Όταν με απέρριψαν δεύτερη φορά πριν λίγα χρόνια, μπορούσα ξεκάθαρα να δω την θετική πλευρά- όταν σε απορρίπτουν σε βοηθάει να καταλάβεις που στέκεσαι και σε σταματάει από το να σπαταλάς τον χρόνο σου.”

Η γυναίκα δήλωσε ότι τα κύρια εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσει για να ξεκινήσει μια σχέση είναι να βρει κάποιον που είναι μόνος, να μπορέσει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μοιραστεί τα συναισθήματα της και ότι πρέπει να εμπιστευτεί κάποιον άνθρωπο αρκετά.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com