4 φυσικά συστατικά που θα εμποδίσουν το ξεθώριασμα στα ρούχα σας!! – kamarini.com
Σπίτι

4 φυσικά συστατικά που θα εμποδίσουν το ξεθώριασμα στα ρούχα σας!!

Είναι τόσο εκνευριστικό όταν τα άσπρα ρούχα σας βγαίνουν από το πλυντήριο με μια ροζέ όψη χάρη στην μια κόκκινη κάλτσα η οποία κατάφερε και τρύπωσε μέσα. Η όταν τα μαύρα σας ρούχα η χρωματιστά βγαίνουν ξεθωριασμένα.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε μερικά κόλπα που θα εμποδίσουν τα ρούχα σας να ξεθωριάσουν και να χάσουν την ζωντάνια τους. Εφαρμόστε τα κόλπα αυτά για να σιγουρευτείτε ότι η γκαρνταρόμπα σας θα συνεχίσει να αστράφτει σαν ουράνιο τόξο.

 

Πιπέρι 

Αποτέλεσμα εικόνας για black pepper

https://spicetrekkers.com/products/spices/black-pepper-madagascar

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι μαζί με το κανονικό σας απορρυπαντικό. Να το τοποθετήσετε στην βασική θήκη του πλυντηρίου σας και στην συνέχεια να ξεκινήσετε το πλύσιμο στην χαμηλότερη θερμοκρασία. Το πιπέρι ουσιαστικά αφαιρεί οποιοδήποτε υπόλειμμα σαπουνιού έχει μείνει στα ρούχα σας. Τα υπολείμματα σαπουνιού είναι ο κυριότερος λόγος που τα ρούχα ξεθωριάζουν.

 

Αλάτι

Αποτέλεσμα εικόνας για salt

http://www.booksforbetterliving.com/eating-more-salt-might-save-your-life/

Προσθέστε μερικά κουταλάκια του γλυκού στο πλύσιμο σας για παρόμοια αποτελέσματα. Αυτό θα αποτρέψει το σαπούνι από το να εγκατασταθεί στις ίνες των ρούχων σας.

 

Ξύδι

Αποτέλεσμα εικόνας για vinegar white

https://www.indiamart.com/proddetail/heinz-white-vinegar-14247678991.html

Το ξύδι είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για να αποφύγετε τη ζημιά των υπολειμμάτων σαπουνιού. Επίσης δουλεύει και σαν φυσικό καταπραϋντικό των υφασμάτων. Δοκιμάστε να προσθέσετε μια κούπα από άσπρο ξύδι στη μπουγάδα σας και μην ανησυχείτε καθόλου για την μυρωδιά, θα εξαφανιστεί με το που στεγνώσουν τα ρούχα.

 

Λεμόνι

Αποτέλεσμα εικόνας για lemon juice

https://www.livestrong.com/article/500858-can-lemon-juice-dissolve-a-kidney-stone/

Εναλλακτικά μπορείτε να ρίξετε χυμό λεμονιού. Ακόμα και τα πιο ξεθωριασμένα ρούχα σας θα επανέλθουν πίσω στην ζωή με αυτό το παντοδύναμο χυμό.

 

Πηγή:www.cleverly.me

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com