4χρονο κορίτσι μετανιώνει απόλυτα την απόφαση του να ανέβει στο τρενάκι του λούνα παρκ…Οι αντιδράσεις του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!! – kamarini.com
video Αστεία Διάφορα

4χρονο κορίτσι μετανιώνει απόλυτα την απόφαση του να ανέβει στο τρενάκι του λούνα παρκ…Οι αντιδράσεις του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!

Αυτή είναι η στιγμή που ένα 4χρονο κοριτσάκι μετανιώνει αμέσως την απόφαση που πήρε να ανέβει σε μια μεγάλη βόλτα με το rollercoaster.

Η μικρή Lyla φέρθηκε γενναία και συμφώνησε να ανέβει στο τρενάκι που λέγεται Orange Streak σε ένα εμπορικό κέντρο στη Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών.

Little Lyla initially loved the ride

Στην αρχή όταν ανεβαίνει γελάει και λέει στην μητέρα της “αυτό είναι διασκεδαστικό!”

Όμως το γέλιο της γρήγορα κόπηκε, και την θέση του πήρε η γκριμάτσα της αμφιβολίας σχετικά με την απόφαση της όταν το rollercoaster έκανε την πρώτη του μεγάλη “βουτιά”.

At the top with the dip appearing, Lyla exclaims: 'Oh my god this is horrible!

Τραβώντας βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο η Kara προσπαθεί να κάνει την κόρη της να αισθανθεί άνετα. Όμως όταν η Lyla ρωτά αν επιτέλους τελείωσε η βόλτα το τρενάκι αρχίζει να ανεβαίνει σε καινούριο ύψωμα.

Οι αντιδράσεις της μικρής όταν ανεβαίνει στην κορυφή είναι πολύ αστείες. Το κορίτσι λέει: ” Ωωωω θεέ μου αυτό είναι απαίσιο.”

At the top with the dip appearing, Lyla exclaims: 'Oh my god this is horrible!

Η μητέρα της Kara από την Φλόριντα δήλωσε:” Έκλαιγα από το γέλιο όλη την διάρκεια της βόλτας με το τρενάκι. Οι αντιδράσεις της ήταν τρομερές.”

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com