Αυτό το ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που θέλουν οι άνδρες…Τα μυστικά για καλύτερο κρεβάτι! – kamarini.com
Γυναίκα Διάφορα ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό το ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που θέλουν οι άνδρες…Τα μυστικά για καλύτερο κρεβάτι!

Η πιο διάσημη συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας η Samantha X βρίσκεται στην βιομηχανία του σεξ για έξι χρόνια.

Η Samantha έχει καταφέρει να κάνει αμέτρητους άντρες να μιλήσουν για τα βαθύτερα συναισθήματα τους αλλά και για τον τρόπο που τους αρέσει περισσότερο η σεξουαλική επαφή.

Samantha, whose real name is Amanda Goff, (pictured) has revealed what men are looking for most during a steamy bedroom session

Τώρα η Samantha, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Amanda Goff, αποκάλυψε τι ψάχνουν για τις συνευρέσεις τους στο κρεβάτι.

Και δεν είναι οι συνηθισμένες συμβουλές.

She then explained why it's so important for every woman to know what turns them on - ultimately so they can direct their partner to do the same

Η Samantha δήλωσε:” Είναι προκαταρκτικά. Θέλουν να ξέρουν ότι σε ανάβουν. Θέλουν να πιστεύουν ότι σου δίνουν απόλαυση και κάνουν ολόκληρο το σώμα σου να ανατριχιάζει. Όλο το κόλπο με τους άνδρες είναι ο εγωισμός τους. Από την στιγμή που γνωρίζουν ότι εσύ περνάς καλά λόγω τον επιδόσεων τους στο κρεβάτι και αυτοί οι ίδιοι θα περάσουν πολύ καλά.”

'It's foreplay. It's knowing how to turn YOU on. It's giving YOU pleasure and making your toes curl and your cheeks flush. Men are about ego,' she told Mamamia

Στην συνέχεια εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα να γνωρίζει τι την ανάβει περισσότερο αυτήν την ίδια ώστε να μπορέσει να το πει στον σύντροφο της και αυτός στην συνέχεια  με την σειρά του να κάνει το ίδιο.

Η Samantha είπε:”Αν μπορείς να εξερευνήσεις το σώμα κάποιου άλλου τότε σίγουρα μπορείς και το δικό σου. Πως μπορεί ο άλλος να ξέρει πως να σε φέρει σε οργασμό όταν εσύ η ίδια δεν έχεις ιδέα;”

'It's foreplay. It's knowing how to turn YOU on. It's giving YOU pleasure and making your toes curl and your cheeks flush. Men are about ego,' she told Mamamia

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την εταιρεία Prolong οι γυναίκες πιστεύουν κατά μέσο όρο ότι η ιδανική διάρκεια σεξ είναι 16 λεπτά.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com