Αηδιαστικό! Αυτοί οι δύο νεαροί έδεσαν μία γάτα στο αυτοκίνητό τους και την έσυραν μέχρι θανάτου! – kamarini.com
Κόσμος

Αηδιαστικό! Αυτοί οι δύο νεαροί έδεσαν μία γάτα στο αυτοκίνητό τους και την έσυραν μέχρι θανάτου!

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ένα βίντεο με ένα γατάκι να έχει κακοποιηθεί βίαια και στο τέλος να δολοφονείται, ανέβηκε στο Facebook. Αυτόν τον χρόνο, οι δύο άνδρες που είναι υπεύθυνοι για την παραπάνω πράξη, καταδικάστηκαν με την μέγιστη ποινή για κακοποίηση ζώων, τέσσερα χρόνια στη φυλακή.

Image Credit: Facebook

 

Ο 18χρονος Kyle Williams και ο 19χρονος Jordan Hall από το Missouri τυχαία δημοσίευσε το video σε λάθος ομάδα στο Facebook, την ομάδα “the Cellulites: Salvation group”, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 40.000 άτομα. Η γάτα δέθηκε στο πίσω μέρος ενός τζιπ και την τράβηξαν για μεγάλη απόσταση πριν την σκοτώσουν. Ο Williams φέρεται να ήταν αυτός που διήθυνε την πράξη, την ώρα που ο Hall οδηγούσε το όχημα.

Image Credit: Taney County Jail

Το σκληρό βίντεο δείχνει την εικόνα ενός τρομερά κακομεταχειρισμένου μικρού γατιού, του οποίου το μάτι είχε βγει από το πρόσωπό του, με τον Williams να ποζάρει δίπλα του. Η λεζάντα του βίντεο ήταν “Προσπαθήστε να μαντέψετε πώς σκότωσα τη γάτα μου, βάζω στοίχημα ότι δεν μπορείτε!” και ανέβηκε επειδή ο Williams πίστευε ότι θα λάβει μία δωρεάν πίτσα. Το βίντεο αμέσως σκόρπισε τον θυμό σε αμέτρητους ανθρώπους οι οποίο έδωσαν το βίντεο στις αρχές.

Image Credit: Taney County Jail

Ένας κάτοικος του Omaha δημιούργησε μία δημοσίευση για το βίντεο και τους δράστες με σκοπό να παρακινήσει κι άλλους χρήστες ώστε να τους αναφέρουν, η οποία δημοσίευση κοινοποιήθηκε περίπου 8.000 φορές και πήρε περίπου 1.400 σχόλια από οργισμένους χρήστες.

Image Credit: Facebook

Το αστυνομικό τμήμα του Branson ερεύνησε την υπόθεση και πήρε κατάθεση από μάρτυρα η οποία έλεγε ότι η γάτα ήταν υγιής, όμως τρομοκρατημένη, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά έφτασε στην κατάσταση κοντά στον θάνατο καθώς την έσερναν πίσω από ένα αυτοκίνητο. Φρικτές φράσεις, όπως “Φίλε σκότωσε την”, “Συνέχισε.Μη σταματάς. Είναι σχεδόν νεκρή.” ακούστηκαν στην συνομιλία μετσξύ των δραστών.

Image Credit: Facebook

Και οι δύο εγκληματίες θα αντιμετωπίσουν μία ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης, με τον Williams να αντιμετωπίζει επιπλέον τρία χρόνια για παράνομη κατοχή όπλου για ένα άλλο περιστατικό.

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com