Άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του όταν αυτοπυρπολήθηκε!! Ο λόγος που το έκανε μας ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ!! – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του όταν αυτοπυρπολήθηκε!! Ο λόγος που το έκανε μας ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ!!

Ένας άνδρας  οποίος ήταν κυρίως γνωστός για την δράση του υπέρ των ομοφυλόφιλων έβαλε φωτιά τον εαυτό τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο 60χρονος David Buckel βρέθηκε νεκρός σε ένα πάρκο του Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια αυτοκτονία με σκοπό την διαμαρτυρία. Ο άνδρας βρέθηκε στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου όταν εκατοντάδες άνθρωποι πηγαίναν βόλτα για να απολαύσουν τον ζεστό Ανοιξιάτικο καιρό.

Ο Buckel άφησε ένα σημείωμα για την αστυνομία στην τσάντα του το οποίο έγραφε:” Το όνομα μου είναι David Buckel και μόλις σκότωσα τον εαυτό μου βάζοντας τον φωτιά σε μια διαμαρτυρία-αυτοκτονία. Χίλια συγγνώμη για το χάλι που σας αφήνω.”  Το σημείωμα το άφησε μέσα σε ένα φάκελο ο οποίος είχε ταμπέλα από έξω “Για την αστυνομία”.

Buckel's body was found by a jogger in a grassy area of the park on Saturday at 6.30am 

Ο Buckel αυτοκτόνησε γιατί ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την κλιματική αλλαγή και η δραματική μέθοδος με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιήθηκε σαν μια μεταφορά για το πως τα ορυκτά καύσιμα καταστρέφουν τον πλανήτη.

Ο Buckel ζούσε δίπλα στο πάρκο και ήταν ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας. Είχε δουλέψει σε διάφορους συλλόγους που δημιουργήθηκαν για να πραγματοποιούν τοπικά πρότζεκτ και ήταν επίσης  δικηγόρος ο οποίος έκανε διαδηλώσεις και καμπάνιες για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Buckel is pictured (left) representing James Dale in 1999. Dale claimed he was kicked out of the Boy Scouts for being gay 

Το μήνυμα του Buckel σύμφωνα με την The New York Daily News έλεγε:” Ο πρόωρος θάνατος μου που προήλθε από ορυκτά καύσιμα αντανακλά τ κακό κάνουμε στους εαυτούς μας. Μια ζωή αφιερωμένη σε υπηρεσίες μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερο νόημα μόνο θυσιάζοντας την για την διαμαρτυρία… ένας αξιότιμος  σκοπός στην ζωή σου απαιτεί και ένα αξιότιμο θάνατο. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο μιας και πολλοί άνθρωποι έχουν αποφασίσει να δώσουν την ζωή τους για να δηλώσουν το κακό που αυτοί βλέπουν. Αυτό το κάνω με την ελπίδα ότι η ζωή μου θα μπορέσει να επιφέρει λίγο προσοχή σε αυτό που πρέπει να ακουστεί, στο σπίτι μας, στην γη μας που πρέπει να σταματήσουμε να την καταστρέφουμε και να αρχίσουμε να την προσέχουμε.”

Οι άνδρες των πρώτων βοηθειών όταν έφτασαν στο σημείο ο Buckel είχε χάσει ήδη την ζωή του.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com