Άνδρας κατεβαίνει τον καταρράκτη για να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία…Αυτό που συμβαίνει ύστερα είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!! – kamarini.com
video Διάφορα Παράξενα

Άνδρας κατεβαίνει τον καταρράκτη για να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία…Αυτό που συμβαίνει ύστερα είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!

Ένας 35χρονος άνδρας πέθανε όταν έπεσε από έναν καταρράκτη ύψους 52 μέτρων καθώς προσπαθούσε να βγάλει μια καλή φωτογραφία για να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε ένα διάσημο τουριστικό προορισμό στην περιοχή Belagavi στην πολιτεία Karnataka της Ινδίας.

For the likes:  Video shows Ramjan Usman Kagji, 35, climbing off the edge of the famous Gokak waterfalls in the Belagavi district of Karnataka state, southern India

Το βίντεο δείχνει τον Ramjan Usman Kagji να κατεβαίνει τον γκρεμό του διάσημου καταρράκτη Gokak. Ο άνδρας φαίνεται να βρίσκεται σε μια προεξοχή του γκρεμού όταν ξαφνικά γλιστράει και πέφτει. Από μαρτυρίες ανθρώπων και δημοσιεύματα ευθύνη φαίνεται να έχουν και οι φίλοι του 35χρονου άνδρα οι οποίοι του λέγαν να μετακινηθεί για να έχει μια καλύτερη λήψη.

Ο Kagji και οι φίλοι του είχαν πάει να επισκεφτούν το αξιοθέατο σε κατάσταση έντονης μέθης το Σάββατο το απόγευμα, και κάναν διάφορα κόλπα στο χείλος του γκρεμού παρόλο που τους είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο.

Eyewitnesses said Kagji had begun climbing down the cliff face to pose for a social media photo, and fell after his friends told him to move so they could get a better angle

Ένας μάρτυρας δήλωσε:” Αυτός ο άνδρας έκανε διάφορα κόλπα στους καταρράκτες ενώ παράλληλα έβγαζε βίντεο τα κατορθώματα του. Ύστερα από το ατύχημα πήγαμε κοντά στο σημείο όπου έπεσε και ακούσαμε τους φίλους του να λένε: ” Δεν θα είχε χάσει την ζωή του αν δεν του είχαμε πει να βρει καλύτερη γωνία λήψης.”

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com