Άνδρας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τον κόσμο: ” Έγινα ομοφυλόφιλος όταν ξεκίνησα να παίρνω ΑΥΤΑ τα παυσίπονα.” – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

Άνδρας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τον κόσμο: ” Έγινα ομοφυλόφιλος όταν ξεκίνησα να παίρνω ΑΥΤΑ τα παυσίπονα.”

Ένας νεαρός άνδρας ισχυρίζεται ότι έγινε ομοφυλόφιλος όταν έκανε θεραπεία με κάποια παυσίπονα γιατί είχε σπάσει το πόδι του σε ένα ατύχημα με καρτ.

Ο 23χρονος άνεργος Scott Purdy λέει ότι ήταν ένας θερμόαιμος ετερόφυλος άνδρας ο οποίος απολάμβανε να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες πριν αρχίσει να παίρνει πρεγαβαλίνη η αλλιώς γνωστό και ως Lyrica.

Όμως ισχυρίζεται ότι σύντομα έχασε την σεξουαλική του έλξη προς τις γυναίκες και χώρισε με την κοπέλα του που έβγαιναν για έξι μήνες όταν του έγινε συνταγογράφηση του συγκεκριμένου φαρμάκου στις αρχές του έτους.

Unemployed Scott Purdy, 23, says he was a hot-blooded heterosexual and enjoyed dating women before he started taking Pregabalin

Ο Scott, από το Lincolnshire της Αγγλίας, λέει ότι σύντομα συνειδητοποίησε ότι ανέπτυξε μια ανεξήγητη έλξη για του άντρες και είχε μετατραπεί σε ομοφυλόφιλο.

Ο Scott δήλωσε:” Είχα παρατηρήσει ότι η σεξουαλική μου διάθεση για τις γυναίκες όλο και μειωνόταν και ότι ήθελα πλέον αντρική προσοχή. Ήμουν μαζί με την κοπέλα μου για περίπου έξι μήνες. Δεν είχα ποτέ έλξεις για τους άντρες. Όταν ήμουν πιο μικρός ήμουν λίγο περίεργος, όμως λίγες εβδομάδες αφότου άρχισα να παίρνω το φάρμακο γύρισε ανάποδα όλη μου η ψυχοσύνθεση δεν έβρισκα πια ελκυστική την κοπέλα μου. Αυτή ήξερε ότι έπαιρνα πρεγαβαλίνη. Της είχα πει “Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει σε μένα αλλά πλέον μου αρέσουν οι άντρες, απλά δεν μπορώ να είμαι μαζί σου”. Αυτή κατάλαβε, όσο μπορείς να καταλάβεις σε τέτοιες περιπτώσεις τέλος πάντων.”

Mr Purdy of Louth, Lincolnshire, pictured here with ex-girlfriend Sarah in February 2018

Η πρεγαβαλίνη η αλλιώς Lyrica είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την επιληψία, πόνο που συσχετίζεται με τον εγκέφαλο, και γενικές ασθένειες άγχους.

Οι καταγεγραμμένες του φαρμάκου παρενέργειες είναι η πτώση της λίμπιντο αλλά και η απότομη αλλαγή διάθεσης.

The pills Mr Purdy was prescribed, Pregabalin, which he claims have made him gay

Ο Scott δήλωσε: “Απλά θέλω να γνωρίζει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει αυτό το φάρμακο. Σε όποιον συνταγογραφηθεί στο μέλλον θέλω να ξέρει με τι έχει να κάνει. Μου πήρε λίγο καιρό για να συνειδητοποιήσω ποιος είμαι. Όταν σταμάτησα να το παίρνω για λίγες εβδομάδες αυτή η έλξη προς τους άντρες έφυγε.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com