Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αϋπνία;; Με αυτά τα κόλπα θα κοιμηθείτε σε μόλις λίγα λεπτά!! – kamarini.com
Διάφορα ΥΓΕΙΑ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αϋπνία;; Με αυτά τα κόλπα θα κοιμηθείτε σε μόλις λίγα λεπτά!!

Η ένταση της ημέρας, η έκθεση στην μπλε ακτινοβολία και οι ασταμάτητες σκέψεις αποτρέπουν πολλούς από εμάς από το να κοιμηθούμε με ευκολία.

Όμως μια γυναίκα πιστεύει ότι βρήκε το αντίδοτο για αυτές της κουραστικές ώρες της αϋπνίας στο κρεβάτι. Η συγγραφέας και παραγωγός Nicole Singh περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την νυχτερινή της ρουτίνα στο MyDomaine για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν δυσκολία στο να κοιμηθούν το βράδυ.

 

1.Κάντε ένα ζεστό μπάνιο

Μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο η Singh δήλωσε ότι λατρεύει να “πηδάει” κατευθείαν στο μπάνιο με το που γυρνάει σπίτι. Κατά την διάρκεια του μπάνιου της αρέσει να σβήνει όλα τα φώτα και να ανάβει ένα κερί με άρωμα λεβάντας.

Ms Singh detailed her lengthy night time routine in a post on MyDomaine

 

2. Μασάζ στο πρόσωπο

Ένα μασάζ είναι ειδική περιποίηση για τους περισσότερους από εμάς, αλλά η Singh έχει γίνει ειδική στο να κάνει μασάζ μόνη της στην άνεση του σπιτιού της. Ξεκινώντας με το πρόσωπο της πιέζει σε οποιοδήποτε σημείο νιώθει ότι έχει πίεση. Στην συνέχεια τρίβει τους κροτάφους της και οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος της που νομίζει ότι το χρειάζεται.

Ms Singh gives herself an all over massage every night, focusing on her temples, jaw and shoulders in particular

 

3.Διεγείρεται τις αισθήσεις σας.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τεράστια αισθητήρια μάζα, και στην Singh αρέσει να ηρεμεί της αισθήσεις τις δημιουργώντας το ιδανικό για αυτήν περιβάλλον πριν κοιμηθεί. Προσαρμόστε τον φωτισμό του δωματίου στα μέτρα σας και βάλτε χαλαρωτικούς ήχους.

Ms Singh's go to diffuser and candle scent is lavender, which scientists say boosts the quality of sleep

 

4.Διαλογισμός.

Η Singh παρακολουθούσε μαθήματα οπού έμαθε να κάνει σωστό διαλογισμό. Αποκαλεί την χαλαρωτική αυτή τεχνική “τεράστια αλλαγή στην ζωή της” και εξηγεί πως την βοήθησε να αποβάλει το στρες από το σώμα της μαθαίνοντας να χαλαρώνει κάθε σημείο του σώματος της.

Meditation calms the mind and body

 

5.Κάντε το με τον τρόπο σας.

Η Singh δήλωσε: ” Πριν από τον ύπνο σας συμβουλεύω να κάνετε ότι νιώθετε ότι σας αρέσει, αντί για αυτό που νομίζετε ότι πρέπει.” Επίσης καλό θα είναι να κλείνετε μια ώρα πριν πέσετε για ύπνο οποιαδήποτε συσκευή εκπέμπει μπλε ακτινοβολία.

 

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com