Απίστευτο! Άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα τον εαυτό του καθώς νόμιζε ότι το μπουφάν του είναι αδιαπέραστο από μαχαίρι!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

Απίστευτο! Άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα τον εαυτό του καθώς νόμιζε ότι το μπουφάν του είναι αδιαπέραστο από μαχαίρι!!

Ένα νεαρός άνδρας μαχαίρωσε τον εαυτό του θανάσιμα κατά λάθος αφού πίστευε ότι το μπουφάν που φορούσε ήταν αδιαπέραστο από μαχαίρι.

Ο 22χρονος Jordan Easton από το Teesside του Ηνωμένου Βασιλείου καθόταν στην κουζίνα του σπιτιού ενός φίλου του όταν αποφάσισε να δοκιμάσει της “σωτήριες” ιδιότητες του μπουφάν του στις 23 Αυγούστου τον προηγούμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο του Teesside ο Easton πέθανε από μόλις μια μαχαιριά. Η θανάσιμη πληγή ήταν στο στήθος του νεαρού άντρα ο οποίος μετά τον τραυματισμό μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του North Tees.

Ο βοηθός εισαγγελέα Karin Welsh δήλωσε:” Καθώς ο νεαρός άνδρας βρισκόταν  στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι για να δοκιμάσει τις αντοχές του μπουφάν του που υποτίθεται ότι δεν μπορούσε να το τρυπήσει μαχαίρι. Δυστυχώς ο νεαρός ανακάλυψε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.”

Οι γιατροί στο νοσοκομείο έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να σώσουν την ζωή του Easton όμως δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν.

Cleveland Police investigated Easton's death before accepting he died at his own hand

Ο ντετέκτιβ Ted Butcher που ερευνούσε την υπόθεση είπε ότι ο Easton πέθανε ύστερα από μια απερίσκεπτη πράξη και επίσης επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν τα οποία όμως είχε ξεπεράσει.

Ο Ted επίσης δήλωσε ότι οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων της υπόθεσης ταιριάζουν μεταξύ τους και ότι οι τοξικολογικές αναλύσεις δεν έδειξαν τίποτα περίεργο.

The inquest ruled Easton, pictured, had not intended to take his own life

Πάντως η μητέρα του νεαρού άντρα υποστηρίζει ότι είναι αδύνατον ο γιος της να ήθελε να αυτοκτονήσει.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com