Αληθινός ήρωας!! Άνδρας θυσίασε την ζωή του για να σώσει ένα πεντάχρονο αγόρι από βέβαιο πνιγμό!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα Συγκινητικά

Αληθινός ήρωας!! Άνδρας θυσίασε την ζωή του για να σώσει ένα πεντάχρονο αγόρι από βέβαιο πνιγμό!!

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του κατά την προσπάθεια του να σώσει ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο είχε πέσει μέσα στα ορμητικά νερά ενός ποταμού, στο Εθνικό πάρκο Σεκόγια στη Καλιφόρνια.

Ο 22χρονος Victor Mozqueda άφησε την τελευταία του πνοή στο ποταμό Kaweah το Σάββατο, στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν πήδηξε στο χείμαρρο, παρόλο που δεν ήξερε κολύμπι, για να σώσει τον μικρό Vincent Gonzalez.

Victor Mozqueda, 22, (above) died in the Kaweah River on Saturday near Three Rivers, California after jumping into the rushing waters to rescue a five-year-old boy

Ο Mozqueda έκανε βόλτα στο πάρκο μαζί με τους γονείς του Vincent, οι οποίοι ήταν οικογενειακοί φίλοι του, όταν και το μικρό αγόρι γλίστρησε από κάτι βράχους που βρισκόταν στο χείλος του ποταμού και έπεσε μέσα στο νερό.

“Ήταν ο πρώτος που πήδηξε μέσα στο νερό για να σώσει τον Vincent μολονότι δεν ήξερε να κολυμπάει” έγραψε ένα μέλος της οικογενείας, στη καμπάνια GoFundMe η οποία δημιουργήθηκε για να μαζέψουν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του Mozqueda.

Vincent Gonzalez, five, slipped on rocks on the edge of the river and fell into the waters

“Με κάποιον τρόπο ο Victor κατάφερε να κρατήσει τον Vincent πάνω από το κεφάλι του, και έξω από το νερό, ώστε ο μικρός να μπορεί να αναπνέει ενώ την ίδια στιγμή αυτός πνιγόταν.” συνεχίζει η δήλωση.

“Δεν έχουμε ιδέα πως κατάφερε να μην αφήσει τον Vincent για να σώσει την δική του ζωή. Έσπρωξε τον Vincent προς τα έξω πριν τον παρασύρει το ρεύμα.”

The river in Sequoia National Park near where the incident occurred is seen in a file photo

Η οικογένεια του Mozqueda είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του. “Δεν του άξιζε να πεθάνει με τέτοιο τρόπο” είπε η αδερφή του Maria Mozqueda σε ένα κανάλι.

Ο Vincent μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο παιδικό νοσοκομείο Valley σε κρίσιμη κατάσταση. Το νεαρό όμως αγόρι κατάφερε να αναρρώσει γρήγορα.

Vincent is seen recovering at Valley Children's Hospital over the weekend

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη καθώς αυτό είναι το δεύτερο θανατηφόρο ατύχημα που συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο του ποταμού αυτού μέσα σε δύο εβδομάδες.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com