Απίστευτο! Άνδρας βρομούσε τόσο πολύ κατά την διάρκεια πτήσης που έκανε τους άλλους επιβάτες να λιποθυμήσουν!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

Απίστευτο! Άνδρας βρομούσε τόσο πολύ κατά την διάρκεια πτήσης που έκανε τους άλλους επιβάτες να λιποθυμήσουν!!

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του όταν υπέφερε από σοβαρή νέκρωση ιστών κατά την διάρκεια μια πτήσης που επέστρεφε από τα Κανάρια νησιά.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Πορτογαλία ύστερα από παράπονα επιβατών.

Ο 58χρονος Andrey Suchilin υπέστη σοβαρή μόλυνση όταν και βρισκόταν στις διακοπές του στα Γκραν Κανάρια τον προηγούμενο μήνα, όμως η κατάσταση του έγινε πολύ χειρότερη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση για την επιστροφή στο σπίτι του στο Άμστερνταμ.

Η αφόρητη δυσοσμία από την σάρκα του η οποία βρισκόταν σε αποσύνθεση ήταν τόσο άσχημη που πολλοί επιβάτες του αεροπλάνου λιποθύμησαν ενώ άλλοι κάνανε εμετό.

Αφού στην αρχή το προσωπικό του αεροπλάνου προσπάθησε να απομονώσει τον Suchilin μέσα στην τουαλέτα, ο πιλότος εν τέλει αναγκάστηκε να προβεί σε εκτροπή της πτήσης, και να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση στο Faro της Πορτογαλίας στις 30 του Μάη.

Ο Suchilin έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ύστερα από την αναγκαστική προσγείωση: ” Το τραγικό αλλά και κωμικό στοιχείο της όλης αυτής υπόθεσης είναι ότι απέκτησα μια ασθένεια η οποία (ας μην πούμε πως και γιατί) κάνει έναν άνθρωπο αρκετά βρομερό. Σαν αποτέλεσμα αυτού ίσως μια ομάδα επιβατών να απαιτήσει από το κυβερνήτη του αεροπλάνου στο οποίο βρίσκεσαι να σε διώξει από αυτό.”

Diverted: Passengers vomited and passed out due to the smell, and after first trying to isolate Mr Suchilin in the bathroom, the pilot was forced to make an emergency landing in Portugal

Ο Suchilin νοσηλεύτηκε στην Πορτογαλία, και υπεβλήθη σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν την νέκρωση των ιστών του.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η υγεία του άνδρα επιδεινώθηκε, και αφού πριν λίγο καιρό έπεσε σε κώμα, την Δεύτερα που μας πέρασε απεβίωσε από ανεπάρκεια των ζωτικών του οργάνων.

Tragic: Mr Suchilin, hailed as 'one of Russia's best guitarists', died a month after the emergency landing after the necrosis caused organ failure

Ο Suchilin ήταν πολύ διάσημος στην Ρωσία για την μουσική του, θεωρούνταν ένας μεγάλος αστέρας της ροκ μουσικής και ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της χώρας του.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com