Απίστευτο!! YouTuber έβαλε την κοπέλα του να τον πυροβολήσει στο στήθος για να αποκτήσουν συνδρομητές!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

Απίστευτο!! YouTuber έβαλε την κοπέλα του να τον πυροβολήσει στο στήθος για να αποκτήσουν συνδρομητές!!

Οι τελευταίες στιγμές της ζωής ενός YouTuber πριν να τον πυροβολήσει θανάσιμα η κοπέλα του, για ένα εντελώς απερίσκεπτο κόλπο που πήγαν να κάνουν, έχουν αποκαλυφτεί.

Οι εισαγγελείς στην Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών έβγαλαν στην κυκλοφορία το τελευταίο θανάσιμο βίντεο του 22χρονου Pedro Ruiz και της 20χρονης εγκύου κοπέλας του Monalisa Perez.

Pedro Ruiz, 22, and his then-pregnant girlfriend Monalisa Perez, 20 are seen in the video

Το ζευγάρι ήθελε να πραγματοποιήσει ένα κόλπο όπου η Perez θα πυροβολούσε το στήθος του Ruiz ενώ αυτός θα κρατούσε μπροστά του ένα χοντρό βιβλίο.

Ruiz shows off the gold-plated .50-caliber Desert Eagle handgun moments before the stunt

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2017, η Perez έλεγε στο αγόρι της:” Δεν μπορώ να το κάνω μωρό μου. Είμαι τόσο φοβισμένη.” Το όπλο με το οποίο θα πυροβολούσε τον Ruiz ήταν ένα .50-caliber Desert Eagle, ένα από τα ισχυρότερα όπλα στον κόσμο.

The Desert Eagle (above) is among the most powerful handguns in the world

Ο Ruiz  διαβεβαίωνε την κοπέλα του ότι όλα θα πάνε καλά λέγοντας:” Από την στιγμή που θα πυροβολήσεις στο βιβλίο, όλα θα είναι καλά. Άντε κάντο.” Ο Ruiz  κρατούσε μπροστά στο στήθος του μια χοντρή εγκυκλοπαίδεια με σκληρό εξώφυλλο.

Transcripts show Perez hesitated before the stunt but Ruiz urged her on to shoot at him

Καθώς οι κάμερες κατέγραφαν τα γεγονότα, η Perez τελικά πυροβόλησε και η σφαίρα πέρασε μέσα από το βιβλίο, σκοτώνοντας τον Ruiz.

The cartridge is among the largest in the world that can be fired by a semi-auto pistol 

Η Perez, από την South Dakota, καταδικάστηκε προηγουμένως αυτό το χρόνο σε 180 μέρες ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

Monalisa Perez, 20   Pedro Ruiz III, 22

Η Perez ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, όταν σκοτώθηκε ο Ruiz, και ο γιος τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο. Η 3χρονη κόρη τους, Aaliyah, ήταν παρών την στιγμή του θανάσιμου πυροβολισμού.

Perez told a 911 dispatcher their YouTube prank had failed and her boyfriend had been shot in the chest

Ο Ruiz λίγες στιγμές πριν πεθάνει είπε: ” Αν πρόκειται να πεθάνω από αυτό, είμαι εντελώς έτοιμος να πάω στο παράδεισο αυτή τη στιγμή. Αν πεθάνω, είμαι έτοιμος για τον Ιησού. Πολύ πιθανόν να μην με δεχτεί στο παράδεισο επειδή αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαζό αλλά έχω την αυτοπεποίθηση ότι η κοπέλα μου θα πετύχει το βιβλίο και όχι εμένα.”

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com