ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα τρία λάθη που ΟΛΟΙ κάνουν με τα σουτιέν τους!!! Γιατί δεν πρέπει να τα βάζετε στα συρτάρια!! – kamarini.com
Γυναίκα Διάφορα Υγεία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα τρία λάθη που ΟΛΟΙ κάνουν με τα σουτιέν τους!!! Γιατί δεν πρέπει να τα βάζετε στα συρτάρια!!

Τα σουτιέν μπορεί να είναι ένα ακριβό απαραίτητο προϊόν αλλά αν το μεταχειριστείς με τον σωστό τρόπο μπορεί να έχει πολλά χρόνια καλής χρήσης-αν και για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι το πρόβλημα αυτό.

Ευτυχώς όμως η ιστοσελίδα Good Housekeeping Institute αποκάλυψε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όταν πρόκειται για τα εσώρουχα μας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα υπάρχουν τρία κύρια λάθη που είμαστε όλοι ένοχοι όταν πρόκειται για τα εσώρουχα μας.

The Good Housekeeping Institute has revealed the three mistakes women make when it comes to their bras 

Μην τα πλένετε τόσο συχνά

Καθώς τα σουτιέν είναι εσώρουχα πολλοί νομίζουν λανθασμένα ότι είναι απαραίτητο να πλένουμε καθημερινά. Όμως με τα συχνά πλυσίματα τα σουτιέν χάνουν την ελαστικότητα τους- και η προτεινόμενη συχνότητα πλύσης τους είναι μια φορά ανά τρεις η τέσσερις φορές που τα φορέσατε. Επίσης καλό θα είναι όταν τα πλένετε να τα τοποθετείτε μέσα σε μια μαξιλαροθήκη για να τα προστατέψετε από το πλυντήριο.

Μην τα αποθηκεύετε στα συρτάρια

Όλος παραδόξως το Good Housekeeping Institute λέει ότι το να αποθηκεύεις τα σουτιέν μέσα στα συρτάρια, όπως πολλοί από εμάς κάνουμε, είναι λάθος. Είναι πολύ σημαντικό να τα κρατάς κάπου όπου ανακυκλώνετε ο αέρας, και όχι μέσα στο συρτάρι, έτσι ώστε “να μην φουντώσει ο ιδρώτας” προκαλώντας δυσοσμίες. Το καλύτερο είναι να τα κρεμάς κάπου τα σουτιέν, αλλά από το κέντρο τους και όχι από το κούμπωμα καθώς από εκεί μπορεί να ξεχειλώσουν.

Storing them in a drawer can cause sweat to 'fester' and instead Good Housekeeping suggest hanging them 

Να αγοράζετε το σωστό μέγεθος

Πολλοί από εμάς υποθέτουμε ότι αγοράζουμε το τέλειο μέγεθος στα εσώρουχα μας αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Πολλές γυναίκες αγοράζουν βεβιασμένα τα σουτιέν τους όλα στο ίδιο μέγεθος, ενώ στην πραγματικότητα το μέγεθος του στήθους καθώς και το σχήμα του μεταβάλλεται συνεχώς με την απόκτηση/χάσιμο βάρους αλλά και με τις διάφορες ορμονικές καταστάσεις. Όταν αγοράζετε σουτιέν να σιγουρεύεστε ότι σας χωράει και στο χαλαρότερο σφίξιμο, γιατί έτσι μόλις αυτό αρχίζει να ξεχειλώνει θα έχετε την επιλογή να στο στενέψετε.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com