Η αποκάλυψη της μητέρας της 22χρονης Λίνας που ξεκαθαρίζει την υπόθεση! Ροζ βίντεο την οδήγησε στην αυτοκτονία! – kamarini.com
Ελλάδα

Η αποκάλυψη της μητέρας της 22χρονης Λίνας που ξεκαθαρίζει την υπόθεση! Ροζ βίντεο την οδήγησε στην αυτοκτονία!

Σοκ προκάλεσε η φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος, Λίνα Κοεμτζή όταν έδωσε ξαφνικά τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ.

Η μητέρα της δεν έχει σταματήσει λεπτό να πιστεύει ότι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι πίσω από το έγκλημα αφού αποκάλυψε ότι η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν.Διαβάστε παρακάτω….

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του «E», η μητέρα της 22χρονης ανέφερε: «Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες της και την ώθησαν στην αυτοκτονία».

Η ίδια αργότερα εξήγησε ότι κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της», πρόσθεσε.

Το Facebook έδωσε την απάντηση;
Ένα νέο στοιχείο – φωτιά προέκυψε μέσα από την αποκρυπτογράφηση του λογαριασμού της στο Facebook λίγες ημέρες πριν!

Συγκεκριμένα ερασιτέχνης φωτογράφος από τα Γιαννιτσά είχε καταφέρει να πείσει την κοπέλα να φωτογραφηθεί γυμνή!

«Βρέθηκε ένα καινούργιο μήνυμα στο Facebook της Λίνας, όπου αυτός ο φωτογράφος από τα Γιαννιτσά έχει βίντεο την ώρα της γυμνής φωτογράφισης. Την βιντεοσκοπούσε παράλληλα και του λέει η Λίνα: “Το βίντεο της φωτογράφησης μου είπε κάποιος ότι το είδε. Τι το έκανες αυτό το βίντεο;” και της απαντάει αυτός ότι το έσβησε και τότε του λέει η Λίνα: “Μα και εκείνος πώς το είδε τότε;”. Άρα το βίντεο υπάρχει, είναι υπαρκτό και προέρχεται από τον συγκεκριμένο», δήλωσε η μητέρα της στο «Πρώτο Θέμα».