Μπαμπάς στρατιωτικός έλειπε για πολύ καιρό…Η αντίδραση των παιδιών του όταν αυτός γυρνάει σπίτι θα σας συγκινήσει!! – kamarini.com
video Διάφορα Παράξενα

Μπαμπάς στρατιωτικός έλειπε για πολύ καιρό…Η αντίδραση των παιδιών του όταν αυτός γυρνάει σπίτι θα σας συγκινήσει!!

Δύο παιδιά παρέλαβαν την παράδοση της ζωής τους, όταν ο στρατιωτικός πατέρας τους γύρισε σπίτι πάνω στην ώρα για την ημέρα του Πατέρα.

Αφού παρήγγειλαν φαγητό από έξω, οι Flynn και Imelda Davies-Phillips, ηλικίας 10 και 6 ετών, από το Stafford του Ηνωμένου Βασιλείου, περίμεναν έναν ντελιβερά να εμφανιστεί μαζί με το φαγητό τους.

Army man Michael Davies-Phillips surprised his children Flynn and Imelda by pretending to be a Deliveroo delivery person dropping their dinner off

Ωστόσο όταν χτύπησε το κουδούνι και αυτοί άνοιξαν την πόρτα, δεν ήταν ο οδηγός με την παραγγελία τους αλλά κάτι πολύ καλύτερο, ο πατέρας τους!

Having only been in the army for three years, this was the longest time Michael had been away from his family, with previous tours only lasting six weeks

Ο 28χρονος Michael Davies-Phillips είχε μεταφερθεί στο από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και κανονικά ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει σπίτι τον Μάη που μας πέρασε.

Flynn and Imelda Davies-Phillips, aged 10 and six, from Stafford, (pictured with their mother Abigail) were expecting a driver to turn up with their food 

Όμως εντελώς απρόσμενα, ο πατέρας δύο παιδιών, που υπηρετεί στο Seven Regiment Royal Logistics Corps, είδε το ταξίδι του να παρατείνεται λόγω κάποιον γεγονότων με αποτέλεσμα η ημερομηνία επιστροφής του στο σπίτι να μένει απροσδιόριστη.

When Michael turned up on the doorstep dressed as a delivery driver, the kids couldn't contain their excitement

Στα τρία χρόνια που υπηρετεί στον στρατό ο Michael ήταν πρώτη φόρα που έλειπε τόσο καιρό μακριά από την οικογένεια του, με τα προηγούμενα ταξίδια του να διαρκούν 6 εβδομάδες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com