Μπήκε με Πόνους στην Κοιλιά και Συσπάσεις Εγκυμοσύνης. Δυστυχώς η 11χρονη, Είχε Μαύρη Συνέχεια – kamarini.com
Κόσμος

Μπήκε με Πόνους στην Κοιλιά και Συσπάσεις Εγκυμοσύνης. Δυστυχώς η 11χρονη, Είχε Μαύρη Συνέχεια

Όταν η 11χρονη Cherish-Rose Lavelle παραπονέθηκε για έντονους πόνους, η μητέρα της νόμιζε πως την ενοχλούσαν τα παιδιά στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε αρχίσει να χάνει βάρος.

Σύντομα, η μητέρα της είδε πως είχε μία μάζα στην κοιλιά της αλλά δεν ήξερε τι μπορούσε να είναι. Οι γιατροί όμως νόμιζαν πως ήξεραν. Κατηγόρησαν την έφηβη πως ήταν έγκυος και μετά την εξέτασαν για να το σιγουρέψουν.

Είχαν κάνει όμως λάθος. Η Cherish-Rose δεν ήταν έγκυος όπως νόμιζαν, αλλά είχε έναν μεγάλο όγκο στις ωοθήκες της που είχε αναπτυχθεί πάρα πολύ και ζύγιζε 10 κιλά.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει πως η συμπεριφορά της είχε αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Είχε πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά πριν δύο μήνες ξαφνικά άλλαξε.

Ο όγκος αποδείχτηκε πως ήταν καρκινικός. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για την ηλικία της Cherish-Rose και η θεραπεία θα την εμποδίσει να συνεχίσει τα μαθήματά της.

Η μητέρα της τώρα σκοπεύει να πουλήσει την επιχείρησή της για να περνάει περισσότερο χρόνο με την Cherish-Rose στο νοσοκομείο.

«Αυτό είναι κάτι που θέλω οι γονείς να γνωρίζουν. Η κόρη μου έχασε ξαφνικά 14-15 κιλά και την πίεζα να φάει γιατί νόμιζα πως είχε πάθει ανορεξία. Όταν έμαθα πως είχε καρκίνο, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Μου ράγισε η καρδιά. Μου είπαν πως υπάρχει θεραπεία και έχω ανακουφιστεί λιγάκι αλλά και πάλι η ζωή μου έχει αλλάξει ανεπανόρθωτα.»

Αρχικά θα κάνει χημειοθεραπεία για να μειωθεί ο όγκος και μετά θα προχωρήσει στην αφαίρεσή του.

Πηγή