Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!! Άνδρας χρησιμοποιεί την μητέρα του σαν ανθρώπινη ασπίδα για να εμποδίσει την μετακίνηση ενός τρακτέρ!! – kamarini.com
video Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!! Άνδρας χρησιμοποιεί την μητέρα του σαν ανθρώπινη ασπίδα για να εμποδίσει την μετακίνηση ενός τρακτέρ!!

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας άκαρδος γιος χρησιμοποιεί την μητέρα του σαν μια ανθρώπινη ασπίδα για να εμποδίσει έναν άλλον άνδρα από το να μετακινήσει το τρακτέρ του.

Ο άνδρας σέρνει την αδύναμη και εμφανώς γηραιά γυναίκα λες και είναι είναι κανένα σακί από πατάτες, και στην συνέχεια την πετάει μπροστά από το τρακτέρ σε μια εντελώς σοκαριστική πράξη.

The son grabs his mother and puts her in front of the vehicle in an attempt to force the tractor driver to stop

Όταν η καημένη γυναίκα προσπαθεί να συρθεί μακριά από εκεί, αυτός την αρπάζει ξανά και την ρίχνει πάλι μπροστά στο τρακτέρ. Η γυναίκα υπέφερε εμφανέστατα για να μπορέσει ο γιος της να κρατήσει ακινητοποιημένο ένα τρακτέρ.

Το συγκλονιστικό αυτό βίντεο τραβήχτηκε σε ένα χωριό που ονομάζεται Mungla και βρίσκεται στην δυτική μεριά της περιοχής Maharashtra της Ινδίας. Ο άνδρας που σέρνει την μητέρα του βρισκόταν σε μια αντιπαράθεση με τον άνδρα ο οποίος οδηγούσε το τρακτέρ.

He throws the frail elderly woman in front of the tractor to make sure it is immobilized 

Η αιτία της διαμάχης ήταν μια απόφαση δικαστηρίου που έδινε το δικαίωμα στον άνδρα με το τρακτέρ να καλλιεργήσει στην μέχρι τότε ιδιοκτησία του άνδρα που έσερνε την μητέρα του. Όμως ο χαμένος της δικαστικής διαμάχης δεν μπόρεσε να αποδεχτεί την απόφαση του δικαστή και θεώρησε πως η καλύτερη λύση για να χαλάσει τα σχέδια του επίδοξου καλλιεργητή είναι να ρίξει την μητέρα του μπροστά στο τρακτέρ του.

The elderly woman is dragged across the ground by her son when she tries to move 

Τα ονόματα των ανδρών που έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχουν δημοσιευτεί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com