Φρίκη!! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο άνδρας τιμωρούσε την κόρη του!! – kamarini.com
Παράξενα

Φρίκη!! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο άνδρας τιμωρούσε την κόρη του!!

Ένας πατέρας ο οποίος σίγουρα έχει ψυχικά προβλήματα τιμωρούσε την 10χρονη κόρη του προσλαμβάνοντας κάποιον για να εκτελέσει ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων της με μια λεπίδα από ξυράφι.

Ο 50χρονος άνδρας ο οποίος δεν μπορεί να ονομαστεί έχει τέσσερα παιδιά. Λέγεται ότι προσκάλεσε κάποιον στο σπίτι τους στο Νότιο Λονδίνο για να “εγχειρήσει” την κοπέλα τουλάχιστον σε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις.

Λέγεται ότι η διαδικασία κρατούσε για παραπάνω από δέκα λεπτά και το κορίτσι ούρλιαζε  ασταμάτητα από τον πόνο αλλά ο πατέρας της αδιαφορούσε παντελώς.

A father punished his ten-year-old daughter by recruiting someone to perform female genital mutilation on her with a razor blade, the Old Bailey heard today

Ο εισαγγελέας Mark Heywood δήλωσε:” Αυτό δεν γινόταν για λόγους ιδεολογίας η θρησκευτικούς ούτε λόγω οικογενειακής παράδοσης αλλά καθαρά για να τιμωρηθεί η κοπέλα. Σε δύο περιπτώσεις ο πατέρας κάλεσε κάποιον στο σπίτι ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό αντικείμενο ( λεπίδα από ξυραφάκι σύμφωνα με το κορίτσι) έκοβε συνειδητά σε διάφορα σημεία τη κοπέλα προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς στο μικρό της σώμα.”

Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες ο πατέρας αποκαλούσε συχνά την άλλη του κόρη με υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως “πόρνη” και “μπάσταρδο”. Ο πατέρας δεν σταμάτησε εκεί αφού βιαιοπραγούσε συχνά και στον γιο του καθώς είχε ένα ραβδί που με αυτό το χτυπούσε συνεχώς.

Ο πατέρας αρνείται όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως αυτούς τους ψεύτικους ισχυρισμούς τους φτιάχνουν τα παιδιά του.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com