Οι γιατροί δίναν σε αυτή την καρκινοπαθή γυναίκα 6 βδομάδες ζωής! Δύο χρόνια μετά κανείς δεν πιστεύει τον τρόπο με τον οποίο νίκησε την αρρώστια!! – kamarini.com
Παράξενα Συγκινητικά

Οι γιατροί δίναν σε αυτή την καρκινοπαθή γυναίκα 6 βδομάδες ζωής! Δύο χρόνια μετά κανείς δεν πιστεύει τον τρόπο με τον οποίο νίκησε την αρρώστια!!

H 52χρονη Joy Smith από το Coverty της Αγγλίας τον Αύγουστο του 2016 είχε διαγνωστεί με μη εγχειρήσιμο καρκίνο στο στομάχι και το έντερο και οι γιατροί τις δίναν έως έξι εβδομάδες ζωής.

Απελπισμένη για κάποια λύση η κυρία Smith αφού διάβασε για κάποιο ασθενή από τις Ηνωμένες Πολιτείες που απελευθερώθηκε από το καρκίνο όταν άρχιζε να παρασκευάζει και να καταναλώνει το δικό του λάδι μαριχουάνας άρχισε και αυτή διστακτικά να παίρνει διάφορες ταμπλέτες φτιαγμένες από κάνναβη παράλληλα με την χημειοθεραπεία.

Joy Smith (believed to be pictured before) claims she 'cured' her cancer with cannabis oil

Σχεδόν δύο χρόνια μετά οι γιατροί οι οποίοι περιγράφουν την κυρία Smith σαν “την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο” έχουν σοκαριστεί από τις εξετάσεις που δείχνουν  πόσο μικρή ποσότητα καρκίνου έχει απομείνει στο στομάχι της. Η γυναίκα πάντως έχει τρομερή αυτοπεποίθηση ότι η κάνναβη και η συνέχιση της χρήσης της θα την απαλλάξει εντελώς από την αρρώστια.

Ms Smith was given just six weeks to live after being diagnosed with cancer in August 2016

Η γυναίκα παρευρίσκεται σε διάφορες εκδηλώσεις και τηλεοπτικά σόου για να παροτρύνει την νομιμοποίηση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς λέγοντας: ” Είμαι ένα θαύμα που περπατάει. Οι γιατροί με αποκαλούν Wonder Woman. Το λάδι κάνναβις πρέπει οπωσδήποτε να νομιμοποιηθεί για φαρμακευτική χρήση. Αμέτρητοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά και η χημειοθεραπεία δεν τους γιατρεύει.”

Her friends (pictured) persuaded her to take cannabis tablets alongside her chemotherapy 

Η γυναίκα στην θεραπεία της κατανάλωνε το θρεπτικό συμπλήρωμα διατροφής της κανναβιδιόλης το οποίο είναι μια οργανική ένωση η οποία περιέχει τουλάχιστον 85 κανναβινοειδή που υπάρχουν στην κάνναβη και είναι νόμιμο στην  Αγγλία. Η θεραπεία της όμως περιείχε και Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) την ουσία που προκαλεί τις ψυχοδραστικές μεταβολές στον άνθρωπο και είναι παράνομη. Η γυναίκα πιστεύετε ότι την αγόραζε μέσω διαδικτύου.

Although reluctant, Ms Smith believes she would not be alive without the alternative therapy

Η Smith  δήλωσε:” Όταν έχεις 6 εβδομάδες ζωής θα δοκιμάσεις οτιδήποτε για να σώσεις τον εαυτό σου, πιστέψτε με. Στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα σκεπτική με το λάδι κάνναβις και φοβόμουν καθώς ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κάνει ναρκωτικά η οτιδήποτε παρεμφερές αλλά σας το λέω ειλικρινά χωρίς αυτό το σκεύασμα δεν θα ήμουν εδώ να σας μιλάω αυτή τη στιγμή. Θέλω να το πω σε όλους.”

Ms Smith has a small amount of cancer in her stomach, which she believes the oil will cure

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση;www.kamarini.com