Κομπογιαννίτης γιατρός έκαιγε την ασθενή του, με καυτό σίδερο, επί δύο μέρες για να γιατρέψει την ψύχωση της!! – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κομπογιαννίτης γιατρός έκαιγε την ασθενή του, με καυτό σίδερο, επί δύο μέρες για να γιατρέψει την ψύχωση της!!

Μια γυναίκα έπαθε σοβαρές ζημιές όταν πήγε να την θεραπεύσει ένας γιατρός “μαγισσών” ο οποίος της έκαψε την γλώσσα επειδή νόμιζε ότι την είχαν καταλάβει σατανικά πνεύματα.

Η 25χρονη Jatha Devi από το Rajasthan της Ινδίας δεν αισθανόταν καλά για αρκετό καιρό οπότε και ο άνδρας της ο Kishan Jat, ο οποίος είναι εργάτης, αποφάσισε να την πάει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Όμως και εκεί πέρα η κατάσταση της γυναίκας δεν γινόταν καλύτερη οπότε και οι συγγενείς της άρχισαν να πιστεύουν ότι το σώμα της το έχουν καταλάβει δαιμόνια και πρότειναν να την πάνε σε έναν ειδικό γιατρό πνευμάτων.

Οι γιατροί πνευμάτων πιστεύουν ότι το κάψιμο του δέρματος με μια τσιμπίδα η με ένα κομμάτι σίδερο μπορεί να θεραπεύσει ορισμένες ασθένειες. Επίσης ισχυρίζονται ότι κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να πραγματοποιήσουν εξορκισμούς.

Οι γονείς της γυναίκας οι Bhanwar Lal και Sanjini Devi, οι οποίοι είναι και αυτοί εργάτες, πήγαν την Jatha στον κομπογιαννίτη γιατρό Jairam Bhat την Κυριακή.

Κατά την διάρκεια της “θεραπείας”, η οποία και κράτησε για δύο μέρες, ο απατεώνας γιατρός έκαιγε άσχημα τα χείλη, την γλώσσα, το μέτωπο και τα χέρια της γυναίκας με μια καυτή τρίαινα.

Η κατάσταση της Jatha φυσικά χειροτέρεψε με τις τακτικές του γιατρού και έμεινε ανίκανη να αρθρώσει λέξη ενώ επίσης έκλαιγε σιωπηλά από τον αφόρητο πόνο.

Her arms were also branded by the witch doctor's trident in a sham attempt to heal her

Η γυναίκα στην συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο οπού εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν ότι πάσχει από μια ψυχική ασθένεια- την οξεία ψύχωση, μια κατάσταση η οποία προκαλεί στον ασθενή παραισθήσεις, άγχος, σύγχυση και αϋπνία.

Ευτυχώς όμως η ασθένεια της Jatha είναι θεραπεύσιμη και η θεραπεία δεν κρατάει για περισσότερο από 6 μήνες.

Ύστερα από την μεταφορά της στο νοσοκομείο, η υπόθεση της Jatha μεταφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη του “γιατρού” Jairam Bhat.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com