Κωφός σκυλάκος δεν μπορεί να ακούσει τις εντολές του ιδιοκτήτη του. Όμως, μόλις εκείνος μιλά στη νοηματική τότε η αντίδραση του είναι απίστευτη! – kamarini.com
Παράξενα

Κωφός σκυλάκος δεν μπορεί να ακούσει τις εντολές του ιδιοκτήτη του. Όμως, μόλις εκείνος μιλά στη νοηματική τότε η αντίδραση του είναι απίστευτη!

Σήμερα, έχουμε πολλούς τρόπους επικοινωνίας. Μπορούμε να στείλουμε μήνυμα, να μιλήσουμε τηλεφωνικά ή προσωπικά, να επικοινωνήσουμε με το Skype, να γράψουμε ένα e-mail ή μια επιστολή ή να στείλουμε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή instant messenger. Ωστόσο, ένα εμπόδιο στην επικοινωνία είναι η γλώσσα. Πάρτε για παράδειγμα ανθρώπους που χρησιμοποιούν ASL (αμερικανική νοηματική γλώσσα), αν δεν γνωρίζετε ASL, καθιστά την επικοινωνία πολύ πιο δύσκολη.

Όταν οι άνθρωποι εκπαιδεύουν σκυλιά, μερικές φορές ένα σήμα με το χέρι πάει μαζί με την εντολή. Τελικά, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το χέρι για να προκαλέσετε μια ενέργεια από το σκυλί σας. Ο σκύλος σε αυτό το βίντεο, ο Max, είναι κωφός. Ο Great Dane δεν μπορεί να ακούσει – αλλά ξέρει τα χέρια! Ο ιδιοκτήτης του Max μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια και τα δάχτυλά του για να τον κάνει να κάνει πράγματα!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com