Κοριτσάκι άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Τότε η μητέρα βάζει κάμερα στο σπίτι για να δει αν συμβαίνει κάτι με την babysitter και με αυτό που βλέπει παθαίνει ΠΛΑΚΑ! – kamarini.com
video Κόσμος

Κοριτσάκι άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Τότε η μητέρα βάζει κάμερα στο σπίτι για να δει αν συμβαίνει κάτι με την babysitter και με αυτό που βλέπει παθαίνει ΠΛΑΚΑ!

Χρειάζεται ένα ειδικό πρόσωπό να έρθει στο σπίτι άλλου προσώπου, για να δει τα παιδιά. Είναι μία δουλειά που κάποιοι παίρνουν τόσο ήρεμα. Όταν η Whitney Matney, μία φοιτήτρια νομικής, χρειαζόταν βοήθεια με την κόρη της, Raylee, προσέλαβε μία γυναίκα η οποία ήρθε με καλές συστάσεις και επίσης ήταν συμμαθήτριά της από το Λύκειο.

Όμως, σύντομα μετά την πρόσληψη της, η Raylee, ενός έτους, άρχισε να δρα παράξενα. Η Whitney και ο σύζυγος τηςμ Chris, έστησε μία κάμερα για να δει αν μπορούσε να “πιάσει” κάποιο περιστατικό επ’αυτοφόρω λόγω της παράξενης συμπεριφοράς της κόρης της. Το υλικό της κάμερας που καταγράφηκε δεν είναι απλά θλιβερό αλλά και εξοργιστικό. Αυτή η babysitter που προσέλαβαν για να κρατήσουν ασφαλή την κόρη τους φαίνεται στο βίντεο να χτυπάει την κόρη τους και να την κουνάει!

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com