Μια απλή μέθοδος για να κρατάτε το στρώμα σας καθαρό. – kamarini.com
Σπίτι

Μια απλή μέθοδος για να κρατάτε το στρώμα σας καθαρό.

Οι περισσότεροι απο εμας καθαρίζουμε τακτικά τις μαξιλαροθήκες μας, τα σεντόνια μας, τα παπλώματα μας κτλ., το στρώμα όμως λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους του μας κάνει την ζωή δύσκολη όταν πρόκειται για το καθάρισμα με αποτέλεσμα να μην το προτιμάμε συχνά.

Μην ανησυχείτε όμως άλλο για αυτό καθώς σας έχουμε την λύση. Αν ακολουθήσετε αυτά τα  απλά βήματα θα είστε σε θέση να καθαρίσετε το στρώμα σας απο σχέδον κάθε είδους βρωμιά χωρίς να χρειαστεί να το μετακινήσετε ούτε εκατοστό.

Θα χρειαστείτε:

-1 κούπα μπέικιν πάουντερ

-4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο (π.χ. έλαιο λεβάντας)

-1 μεγάλο βάζο με καπάκι

-1 ηλεκτική σκούπα

-1 κόσκινο η σουρωτήρι

Οι ποσότητες του μπέικιν πάουντερ και του αιθέριου έλαιου είναι κατάλληλες για ένα μονό στρώμα, για μεγαλύτερα στρώματα χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες.

Καταρχήν προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και το αιθέριο έλαιο μέσα στο βάζο και ανακινήστε το δυνατά ωστε να ανακατευτούν όσο γίνεται καλύτερα.

Στην συνέχεια ρίξτε ομοιόμορφα το μείγμα αυτό πάνω στο στρώμα σας χρησιμοποιώντας το σουρωτήρι η το κόσκινο.

Αφού το κάνατε αυτο μετά θα πρέπει να περιμένετε μία ωρα για να αφήσετε το μείγμα να κάνει την δουλεία του, έπειτα με την ηλεκτρική σκούπα ρουφήξτε όλο το μείγμα απο το στρώμα. (Βγάλτε όλα τα εξαρτήματα απο την σκούπα για να ρουφήξετε όσο δυνατόν καλύτερα το μείγμα.)

Αυτό ήταν…το στρώμα σας είναι τώρα καθαρό.

Κάντε αυτό το κόλπο μια φορά το μήνα για να διατηρείτε φρέσκο και όμορφο το στρώμα σας.

Πηγή:www.cleverly.me

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com