Μητέρα προειδοποιεί όλους τους γονείς: “ΠΟΤΕ μην κατεβαίνετε την τσουλήθρα μαζί με τα παιδιά σας.” – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Μητέρα προειδοποιεί όλους τους γονείς: “ΠΟΤΕ μην κατεβαίνετε την τσουλήθρα μαζί με τα παιδιά σας.”

Μία μητέρα της οποίας η κόρη, ηλικίας 12 μηνών, έσπασε το πόδι της όταν πήγαν να κάνουν τσουλήθρα μαζί, προειδοποιεί τους υπόλοιπους γονείς να μην κατεβαίνουν ποτέ από την τσουλήθρα με το παιδί τους.

Η Heather Clare, από την Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook μια πολύ ανατριχιαστική φωτογραφία.

Όπως βλέπετε το ποδαράκι του μικρού κοριτσιού κόλλησε ανάμεσα στο πόδι της μαμάς του και στην τσουλήθρα!

A mother whose one-year-old daughter broke her leg while they went down a slide together has warned other parents never to go on a slide with their child

Η λεζάντα που έγραψε απαρτίζεται από μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου εξηγεί ότι αυτός είναι ένας πολύ συνηθισμένος τραυματισμός και πως οι υπόλοιποι γονείς θα πρέπει να προσέχουν μην πάθουν το ίδιο.

Η Clare έγραψε :“Όταν η Meadow ήταν 12 μηνών, κατέβηκα μαζί της την τσουλήθρα και το ποδαράκι της κόλλησε ανάμεσα σε εμένα και την τσουλήθρα. Αυτή η φωτογραφία δείχνει το πόδι της να σπάει. Ακόμα όμως χαμογελάει.. επειδή συνέβη ακριβώς εκείνη την στιγμή. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχουν προειδοποιητικές ταμπέλες στις παιδικές χαρές, αλλά εγώ δεν έχω δει ούτε μία!”

Meadow is pictured here with her leg in a cast after the horrifying injury when she was one

“Κοινοποιώ αυτή την φωτογραφία κάθε χρόνο ελπίζοντας τον πόνο που ένιωσε η Meadow εκείνη την στιγμή και τις τύψεις που αισθάνομαι εγώ ακόμα και τώρα να μην τα αισθανθεί καμία άλλη οικογένεια.”

Ms Clare said: 'Don't ever go down a slide with a baby on your lap. There is no SAFE way to go down a slide with your little'

“Μην κατεβαίνετε πότε την τσουλήθρα με το μωρό σας στην αγκαλιά. Δεν είναι καθόλου ασφαλές. Αυτός είναι από τους κυριότερους λόγους που συμβαίνουν τραυματισμοί στις παιδικές χαρές.”

Meadow is pictured 'happy and healthy' after her tragic leg break when she was one year old

“Και για όλους αυτούς που σχολιάζουν τον τρόπο με τον οποίο κρατάω την μικρή η απάντηση είναι η εξής: Δεν την κρατούσα έτσι από την αρχή. Βρισκόταν ακριβώς στην μέση της αγκαλιάς μου όταν ξεκινήσαμε. Όμως επειδή είναι μωρό κουνήθηκε. Μόλις συνειδητοποίησα τι συμβαίνει προσπάθησα να βάλω κόντρα με το χέρι μου για να σταματήσουμε και να ελευθερωθεί το πόδι της. Προφανώς και δεν την κρατούσα πλάι από εμένα.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com