ΟΡΓΙΑ με Μοντέλα και εστεμμένες με 10.000€ για μια βραδιά με άραβες, €20.000 για παραφυσιν βίτσια – kamarini.com
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΡΓΙΑ με Μοντέλα και εστεμμένες με 10.000€ για μια βραδιά με άραβες, €20.000 για παραφυσιν βίτσια

Εκτός από τις τουριστικές παροχές και την πολυτέλεια, η Μύκονος φαίνεται ότι έχει γίνει το κέντρο των οργίων για πλούσιους ξένους, οι οποίοι πληρώνουν “μοντέλα”, όμορφες που κάνουν μόνιμες διακοπές, ακόμη και ονόματα εστεμμένων, προκειμένου να ζήσουν μια βραδιά πληρωμένου πάθους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, πριν από μερικές ημέρες έκλεισε ένα μεγάλο deal με πέντε Άραβες, προκειμένου οι κοπέλες να μεταφερθούν στη θαλαμηγό των… οργίων.

Πληροφορίες από το kamarini.com αναφέρουν, μάλιστα, ότι η «ταρίφα» άγγιζε το αστρονομικό ποσό των 20.000 ευρώ, για τα κορίτσια που κάνουν κάθε παραφύσιν βίτσιο, που είναι τα αγαπημένα των Ασιατών, και κατά τα άλλα, παραμυθιάζονται με το λαμπερό κόσμο της showbiz,

Οι πελάτες που διαπραγματεύονταν με το πρόσωπο που κανονίζει τα ραντεβού των κοριτσιών, έκαναν ακόμη και παζάρια, καθώς τους φάνηκε πολύ υψηλή η τιμή των 20.000 ευρώ για μερικές ώρες εύκολου σεξ.

Στα hilights της βρώμικης αυτής υπόθεσης, το επεισόδιο που φέρεται να έγινε με νεαρό που φωτογράφισε τα πασίγνωστα μοντέλα…