“Πέντε φορές την ημέρα δεν ήταν αρκετές”…γυναίκα αποκαλύπτει πως ο εθισμός της στο σεξ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!! – kamarini.com
Γυναίκα Διάφορα

“Πέντε φορές την ημέρα δεν ήταν αρκετές”…γυναίκα αποκαλύπτει πως ο εθισμός της στο σεξ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!!

Μια μητέρα τριών παιδιών μίλησε για το πως με το σεξ έχασε τον έλεγχο της ζωής της, εξηγώντας:”Πέντε φορές την ημέρα δεν ήταν αρκετές.”

Η Rebecca Barker δήλωσε πως η ατελείωτη επιθυμία της για σεξ κατέστρεψε την σχέση της και την άφησε να ζει την ζωή μια ντροπιασμένης ερημίτισσας.

Η 37χρονη γυναίκα από το Βόρειο της Αγγλίας, είπε ότι το αγόρι της αρχικά “απολάμβανε την προσοχή” όμως σύντομα άρχισε να υποπτεύεται διάφορα πράγματα για την διαρκή επιθυμία της για στενότερες επαφές.

Η Rebecca δήλωσε:“Το αγόρι μου με κατηγορούσε ότι είχα παράνομη σχέση- σκεφτόταν ότι ένιωθα ένοχη για την απιστία μου και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα συνέχεια σεξ μαζί του.”

Rebecca Barker said her relentless need for sex ruined her relationship and left her living the life of an ashamed 'hermit'

Η Rebecca είπε ότι σε κάποιες φάση της ζωής της ένιωθε τόσο αμήχανα και άβολα με τον εθισμό της στο σεξ που δεν μπορούσε να βρίσκεται γύρω από άλλους ανθρώπους. Μάλιστα σε μια περίοδο η γυναίκα καθόταν συνέχεια σπίτι της διότι ντρεπόταν που το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν το σεξ.

Εξήγησε:” Ήταν στην κυριολεξία το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μόλις άνοιγα τα μάτια μου, απλά δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου με τίποτα.”

The 37-year-old, from Tadcaster in North Yorkshire, said her boyfriend initially 'enjoyed the attention' but soon became suspicious about her constant desire for sex

Όταν έκανε σεξ η Rebecca αμέσως ένιωθε πολύ καλύτερα και πολύ πιο ευδιάθετη, όμως με την πάροδο πέντε λεπτών αυτό περνούσε και στην συνέχεια ήθελε και άλλο.

Το 2014, ωστόσο, η γυναίκα έκανε ένα “διάλειμμα” από το αγόρι της και πήγε να ζήσει με την μητέρα της, πράγμα το οποίο οδήγησε σε μηδενικό χρόνο στην καταστροφή της σχέσης της.

Η Rebecca πιστεύει ότι η εμμονή της με το σεξ συνδεόταν άμεσα με την κατάθλιψη- είχε διαγνωστεί με την συγκεκριμένη αρρώστια, καθώς και με έλλειψη σεροτονίνης, ύστερα από τη γέννηση του τρίτου παιδιού της το 2012.

Ms Barker said she became so self-conscious about her sex obsession that she struggled to be around other people, adding: 'I stayed at home because I felt ashamed that it was all I could think about'

Η Rebecca τελικά μπόρεσε να θεραπευτεί και από τον εθισμό της στο σεξ αλλά και από την κατάθλιψη της όταν τελικά χώρισε με το αγόρι της μετακόμισε στην Γαλλία οπού εκεί βρήκε και τελείως διαφορετική δουλειά.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com