Πως να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει με ένα απλό κόλπο. – kamarini.com
Σπίτι

Πως να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει με ένα απλό κόλπο.

Απο όλα τα μέρη στο σπίτι, το μπάνιο είναι αυτό που είναι το πιο δύσκολο για να καθαριστεί. Επίσης το μπάνιο φαίνεται να έχει την ιδιότητα να βρομίζει αμέσως αφου το καθαρίσετε, σε συνδυασμό με πιθανή έλλειψη διαθέσιμου χρόνου απο την μεριά σας αυτο μπορεί να αποβεί σε πάρτυ για τα μικρόβια στο μπάνιο σας.

Flickr/darkbuffet

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν με αυτό το σκεύασμα που κάνει όλα τα άλλα καθαριστικά να μοιάζουν ερασιτέχνες. Και το καλυτερο οτι μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μόνο δυο συστατικά. Αυτό το καθαριστικό θα εξαφανίσει κάθε είδους βρωμία.

Θα χρειαστείτε:

-Μια κούπα υγρό καθαριστικό πιάτων.

-Μια κούπα ζεστό ξύδι.

-Ένα χωνί.

-Ένα ψεκαστικό μπουκάλι.

-Ένα σφουγγάρι.

 

Για αρχή θα πρέπει να ζεστάνετε το ξύδι μέχρι να φτάσει σε μια θερμοκρασία να είναι πολύ ζεστό όμως όχι και καυτό. Θα πρεπεί ύστερα απο το ζέσταμα να μπορείτε ακόμα να βάλετε το δαχτυλό σας μέσα.

Youtube/OWN

Χρησιμοποιείστε το χωνί για να μεταφέρετε το ξύδι μέσα στο ψεκαστικό μπουκάλι και στην συνέχεια προσθέστε και το υγρό πιάτων. Προσπαθήστε να κάνετε την μίξη ομαλά χωρίς να παραχθεί πολύ αφρός μέσα στο μπουκάλι.

Youtube/OWN

Ψεκάστε το υγρό μείγμα που φτιάξατε στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και τρίψτε την απαλα με ένα σφουγγάρι.

Προσοχή σε λαστιχένιες η με σιλικόνη επιφάνειες διοτί το σκεύασμα αυτό ίσως να τις προκαλέσει ζημιά.

Youtube/OWN

Αφήστε το υγρό να “κάτσει” στις επιφάνειες για 30 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύνετε το με κρύο νερό. Θα εντυπωσιαστείτε με τα αποτελέσματα.

Twitter/KeeperHome

Το συγκεκριμένο μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να καθαρίσετε το πάτωμα.

Με αυτό το κόλπο το μπάνιο σας θα λάμπει σε χρόνο μηδεν και όσο για την μυρωδία του ξυδιού μην ανυσηχείτε καθόλου θα φύγει απο μόνη της σε μικρό χρονικό διάστημα.

Twitter/MichaelsGlass

Δεν θα έχετε ξαναδεί το μπάνιο σας τόσο καθαρό.

Πηγή:www.cleverly.me

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com