Προσοχή!! Προϊόντα ταλκ πασίγνωστης εταιρείας είναι ύποπτα για την πρόκληση καρκίνου!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

Προσοχή!! Προϊόντα ταλκ πασίγνωστης εταιρείας είναι ύποπτα για την πρόκληση καρκίνου!!

Ένας δικηγόρος προειδοποιεί ότι μια “ωρολογιακή βόμβα” καρκίνου υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες μέσης ηλικίας και η αιτία της είναι η χρήση σκόνης ταλκ όταν αυτές ήταν έφηβες.

Ο Phillip Gower φοβάται ότι χιλιάδες γυναίκες μπορεί να αποκτήσουν κάποια στιγμή θανατηφόρο καρκίνο ο οποίος συνδέεται με την εκτεταμένη χρήση ταλκ, το οποίο πουλούσε μια πολύ διάσημη εταιρεία.

Πάρα πολλά θύματα, τα οποία έχουν διαγνωστεί με καρκίνο που απειλεί την ζωή τους, δεν γνωρίζουν ότι αυτός μπορεί να συνδέεται με συστατικά που εμπεριέχονται σε ευρέως χρησιμοποιούμενα σε καθημερινή βάση προϊόντα.

Θύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν μηνύσεις εκατομμυρίων ενάντια στους κατασκευαστές ταλκ και τώρα τα θύματα του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να ακολουθήσουν. Οι μηνύσεις γίνονται από θύματα τα οποία απέκτησαν καρκίνο στις ωοθήκες η μεσοθηλίωμα, καρκίνο στους πνεύμονες, που προκλήθηκε από αμίαντο.

Αυτά τα νέα έρχονται ύστερα από την καταβολή αποζημίωσης ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο σε ένα τραπεζίτη, από την εταιρεία Johnson and Johnson που παρασκευάζει ταλκ, για τις ζημιές που του προκλήθηκαν όταν απέκτησε μεσοθηλίωμα λόγω του αμίαντου που περιείχε μέσα η σκόνη.

Ο Gower, ο οποίος εκτιμά ότι χιλιάδες άντρες και γυναίκες έχουν επηρεαστεί από τα ταλκ, δήλωσε: ” Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο όσο περισσότερο το ερευνούμε γίνεται μεγαλύτερο. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα εκεί έξω. Μέχρι τώρα σκαλίζουμε μόνο την επιφάνεια του. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Πιστεύουμε ότι πάρα πολλές γυναίκες δεν έχουν την επίγνωση ότι η χρήση ταλκ μπορεί να ήταν καταστροφική για αυτές και μερικές από αυτές είναι τώρα βαριά άρρωστες. Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει και οι οικογένειες τους βρήκαν πιθανές συνδέσεις με το ταλκ μόνο όταν ήταν πολύ αργά.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com