ΣΟΚ!! Γονείς ανάγκαζαν τον 11χρονο γιο τους να συμμετέχει στις σεξουαλικές τους πράξεις για να μην γίνει γκέι!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα

ΣΟΚ!! Γονείς ανάγκαζαν τον 11χρονο γιο τους να συμμετέχει στις σεξουαλικές τους πράξεις για να μην γίνει γκέι!!

Ένα ζευγάρι το οποίο ανάγκαζε τον 11χρονο γιο τους να συμμετάσχει στις σεξουαλικές τους πράξεις για να μη γίνει ομοφυλόφιλος, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης.

Ο πατέρας του αγοριού όταν συνελήφθη είπε στην αστυνομία ότι τον ανάγκαζε να παίρνει μέρος σε αυτές τις διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις για να τον κάνει πραγματικό αρσενικό.

Το ζευγάρι χθες πέρασε την πρώτη του νύχτα στην φυλακή, και θα μείνει εκεί πέρα άλλα 15 χρόνια ύστερα από την απόφαση που πήρε η δικαστής η οποία άκουσε τις εξευτελιστικές σεξουαλικές εμπειρίες που το παιδί είχε ζήσει.

Ο πατέρας που εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Reading κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες  παιδικής κακομεταχείρισης και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Reading Crown Court, pictured, heard the father and step-mother subjected the boy to humiliating sexual abuse in a warped bid to prevent him turning gay 

Η θετή μητέρα του παιδιού κρίθηκε ένοχη και αυτή για τις ίδιες κατηγορίες.

Η δικαστής Maria Lamb άκουσε ότι το παιδί είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία το 1998 όταν και είχαν γίνει οι σεξουαλικές κακοποιήσεις όμως ο πατέρας του είχε πει ψέματα στους ντετέκτιβ οι οποίοι και δεν το πίστεψαν.

Χρόνια μετά το θύμα, το οποίο τώρα είναι ενήλικας, έκανε ξανά καταγγελία στην αστυνομία για τις άρρωστες πράξεις των γονιών και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τους αυτή τη φορά.

Reading Crown Court heard the father allowed his then girlfriend to involve his son in routine sexual acts as part of an 'ill-founded sex education.' Stock image

Οι γονείς του παιδιού αναγκάζανε τον τότε 11χρονο γιο τους να παίρνει μέρος στην σεξουαλική τους ρουτίνα σαν ένα μέρος της αρρωστημένης τους εκπαίδευσης.

Το ζευγάρι, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 ετών, ανάγκαζε το παιδί του να τους βλέπει να κάνουν σεξ, πραγματοποιούσαν σεξουαλικές πράξεις πάνω του και τον ανάγκαζαν να κάνει σεξ με την μητριά του.

Shaun Smith, counsel for the step-mother, of Barnet, Lincolnshire, admitted that she had consistently denied any wrong doing right up until the sentencing. Stock image

Οι γονείς στο δικαστήριο είπαν ότι όλο αυτό ήταν μια προσπάθεια να τον “μάθουν” πως λειτουργούν οι ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com