ΣΟΚ! Πίτμπουλ κατασπάραξε 11χρονο αγόρι που έπαιζε αμέριμνο στο πάρκο!! – kamarini.com
Διάφορα Παράξενα Συγκινητικά

ΣΟΚ! Πίτμπουλ κατασπάραξε 11χρονο αγόρι που έπαιζε αμέριμνο στο πάρκο!!

Η οικογένεια ενός αγοριού, το οποίο δέχτηκε άσχημη επίθεση από ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ, λέει ότι αυτό έμοιαζε λες και είχε παλέψει με αρκούδα ύστερα από την επίθεση, και λένε ότι είναι πολύ τυχερός που ζει.

Ο 11χρονος Lewis Berkley έπρεπε να κάνει εγχείρηση στο νοσοκομείο ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο στο πάρκο Speke στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Ο 35χρονος θείος του, Richie Shields, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού λέει ότι ο ανιψιός του έπαιζε στο πάρκο, προχτές το απόγευμα, με δύο φίλους του όταν ξαφνικά δύο σκύλοι άρχισαν να τρέχουν καταπάνω τους.

Lewis Berkley, 11, suffered extensive injuries after being mauled by a 'pitbull-type' dog in a park in Speke, Liverpool 

Ο θείος του πρόσθεσε ότι ο Lewis είναι τυχερός διότι πολύ εύκολα ο σκύλος θα μπορούσε να τον είχε τραυματίσει θανάσιμα αν μια από τις πληγές του προσώπου του ήταν μερικά εκατοστά πιο κάτω.

Το αγόρι απέκτησε εκτεταμένους τραυματισμούς στο πρόσωπο, τα πόδια, τα χέρια και την πλάτη του ύστερα από την άγρια επίθεση από τον σκύλο.

Ο Shields περιγράφοντας τους τραυματισμούς του ανιψιού του είπε:” Ο πατέρας του μου έδειξε μια φωτογραφία του χθες και έμοιαζε λες και τον χτύπησε αρκούδα με τα νύχια της. Υπήρχε μια μεγάλη πληγή στο πίσω μέρος του ποδιού του. Είχε δαγκωματιές και γρατσουνιές στα χέρια και στο στήθος του- αυτός ο σκύλος ήθελε να τον σκοτώσει.”

Lewis (left, with cousin Richard Shields) had been playing with friends in the park when the attack took place 

Οι γιατροί δήλωσαν ότι οι τραυματισμοί στο πρόσωπο του Lewis αν ήταν μερικά εκατοστά χαμηλότερα θα είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη σε μια κεντρική αρτηρία προκαλώντας τον θάνατο του.

Οι γονείς του αγοριού θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν πιστεύουν ότι πρέπει να απαγορευτούν τέτοιου είδους σκυλιά αλλά ότι περισσότερο φταίνε οι ιδιοκτήτες τους οι οποίοι είναι ανεύθυνοι.

Ένας 72χρονος άνδρας έχει συλληφθεί με υποψίες ότι ο δικός σκύλος του ήταν εκτός ελέγχου σε δημόσιο μέρος και παραμένει σε κράτηση.

Lewis' family described how the youngster (pictured in hospital) looked like he'd been 'clawed by a bear' following the attack 

Ο Lewis βρίσκεται ακόμα στο παιδικό νοσοκομείο Alder Hey σε σοβαρή κατάσταση χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com