ΣΟΚ!! Τίγρη σε ζωολογικό κήπο κατασπάραξε τον εκπαιδευτή της μπροστά στα έντρομα μάτια επισκεπτών! – kamarini.com
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Κόσμος Παράξενα

ΣΟΚ!! Τίγρη σε ζωολογικό κήπο κατασπάραξε τον εκπαιδευτή της μπροστά στα έντρομα μάτια επισκεπτών!

Ένας εκπαιδευτής ζώων σε ζωολογικό κήπο βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατασπαράχτηκε από μια “εξημερωμένη” τίγρη την οποία είχε μεγαλώσει από πολύ μικρή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην πόλη  Fuzhou City στην Κινέζικη επαρχία της Fujian. Ο εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου, που αναγνωρίζετε μόνο ως Mr Wu χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία, βρισκόταν μαζί με την τίγρη σε ένα μεγάλο μεταλλικό κλουβί τσίρκου που χρησιμοποιούσε για μέρος εκπαίδευσης και εξάσκησης την Κυριακή.

Ξαφνικά η μεγάλη αλλά ήσυχη και πειθαρχημένη γάτα όρμηξε καταπάνω του και τον έπνιξε μέχρι θανάτου σύμφωνα με τις επίσημες μαρτυρίες.

Horrific footage taken by witnesses shows the tiger standing over the lifeless trainer's body inside the cage

Ο Mr Wu ο οποίος δούλευε για το ζωολογικό κήπο είχε στενή σχέση με την τίγρη την οποία μεγάλωσε από νεογέννητο. Η τίγρης δεν είχε επιθετικές στάσεις μέχρι αυτή τη στιγμή καθώς αλληλεπιδρούσε με πλήθος κόσμου χωρίς να έχει προκαλέσει ζημιά πότε σε κανέναν.

The tiger appearing to claw at the handler while other staff members tried drive it away using a stick

Το υλικό που τραβήχτηκε από διάφορους επισκέπτες δείχνει την τίγρη να ρίχνει μια νύχια στον εκπαιδευτή και στην συνέχεια να κάθεται πάνω από το άψυχο πτώμα του. Κάποια άνθρωποι προσπάθησαν να απομακρύνουν την τίγρη από τον άνδρα με προσπαθώντας να την χτυπήσουν με ξύλο και με κραυγές δίχως όμως κανένα  αποτέλεσμα.
Mr Wu, who worked for the Fuzhou Zoo, raised the tiger since it was a cub, and it had been domesticated through long-term interaction with humans

Όταν τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν το άγριο ζώο ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει πολύ ώρα πριν. Η τίγρη συμμετείχε σε μια παράσταση με κόλπα σαν μέρος  προγράμματος για ένα τσίρκο από την επαρχεία Anhui.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com