ΣΟΚ!! Τρανσεξουαλ αυτοπυρπολήθηκε σε κεντρική πλατεία σαν μια ένδειξη διαμαρτυρίας!! – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΣΟΚ!! Τρανσεξουαλ αυτοπυρπολήθηκε σε κεντρική πλατεία σαν μια ένδειξη διαμαρτυρίας!!

Μια τρανσέξουαλ γυναίκα η οποία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, λόγω ρατσισμού, αποφάσισε να βάλει φωτιά τον εαυτό της σε μια “πολιτική” διαμαρτυρία ενάντια στο διαδικτυακό bullying.

Μια κάτοικος του Όρεγκον, των Ηνωμένων Πολιτειών, η Chloe Sagal αυτοπυρπολήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία Lownsdale στο Portland. Κάποιοι μάρτυρες του περιστατικού κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες και να καλέσουν ασθενοφόρο στην σκηνή. Το ασθενοφόρο, ήρθε γρήγορα και πήγε την Sagal στο νοσοκομείο Legacy Emanuel, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν την 31χρονη η οποία υπέκυψε στα τραύματα της.

Oregon native Chloe Sagal (pictured) self-immolated Thursday afternoon at Lownsdale Square, across the street from the Multnomah County Courthouse in Portland

Φίλοι και συγγενείς περιέγραψαν την Sagal σαν μια “πανέξυπνη” αλλά “βασανισμένη” καλλιτέχνιδα η οποία έπασχε από ψυχικές ασθένειες ως επί το πλείστον της σύντομης ζωής της.

Oregon native Chloe Sagal self-immolated Thursday afternoon at Lownsdale Square (pictured), across the street from the Multnomah County Courthouse in Portland

Η Sagal είχε αποκτήσει μεγάλο σεβασμό από την κοινότητα των Gamer σαν μια επιτυχημένη δημιουργός. Η Sagal επίσης ήταν επίσης μια εκλεκτική καλλιτέχνιδα η οποία είχε πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα, γνωστή για την μουσική που έγραφε.

Hospital official at Legacy Emanuel Hospital later announced that the 31-year-old had succumbed to her wounds (Pictured: Multnomah County Courthouse)

Ο AJ Luxton ένας φίλος της Sagal δήλωσε: ” Η Chloe ήταν πανέξυπνη όμως πολύ σπάνια της δινόταν η ευκαιρία να το αποδείξει. Δημιούργησε καταπληκτικά βιντεοπαιχνίδια, έχτισε πράγματα, έκανε εθελοντικές πράξεις ύστερα από τον τυφώνα Κατρίνα, μέχρι που έμαθε και στον εαυτό της να διαβάζει παρόλο που έπασχε από μια σοβαρή μορφή δυσλεξίας.”

Sagal struggled with online harassers who mercilessly attacked her for her lifestyle with friends believing the abuse may have pushed her over the edge

Η Sagal υπέφερε από του διαδικτυακούς διώκτες οι οποίοι συνεχώς της κάναν επίθεση για τον τρόπο ζωής της. Αυτό που ξεκίνησε σαν διαδικτυακή παρενόχληση κατέληξε να είναι μια ολοκληρωμένη καμπάνια Bullying εναντίον της. Οι φίλοι της πιστεύουν ότι αυτό το ακραίο Bullying έφτασε την Sagal στα άκρα.

Sagal struggled with online harassers who mercilessly attacked her for her lifestyle with friends believing the abuse may have pushed her over the edge

Η Sagal είχε στοχοποιηθεί από μια διαδικτυακή κοινότητα μίσους γνωστή σαν “Kiwi Farms”. Το 2013 η Sagal ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για την θεραπεία από δηλητηρίαση μετάλλων. Τα μέλη της Kiwi Farms, των οποίων οι συμμετέχοντες είναι ειδικοί στο να παρενοχλούν ανθρώπους που αυτοί θεωρούν “προβληματικούς”, άρχισαν να στοχοποιούν την Sagal λέγοντας ότι τα λεφτά που μαζεύει τα θέλει για την αλλαγή φύλου.

On Wednesday, Sagal walked into Lownsdale Square at Southwest Fourth Avenue and Main Street and sat down clutching papers in her hand

Σύμφωνα με τους φίλους της αυτή η ομαδική επίθεση που δεχόταν σε συνδυασμό με τις ψυχικές της ασθένειες έφτασαν την Sagal στα όρια της.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com